Modoratör
Yeni Üye
Sürekli Eğitim Programı Nedir?
Sürekli veya yaşam boyu eğitim "kişisel, toplumsal, sosyal ve istihdam açısından bilgi, beceri ve yeterlilikleri arttırmak amacıyla yaşam boyunca sürdürülen öğrenim etkinliği" olarak tanımlanmaktadır. Sürekli eğitim, bilgi ve yeterliliklerinin gelişimini destekleyen tüm eğitim öğretim ve öğrenme etkinliklerini içerir.
Sürekli Eğitim Merkezi ne ise yarar?
Üniversiteler bünyesinde açılan Sürekli Eğitim Merkezleri (SEM), toplumun her kesiminin hayat boyu öğrenim sürecinde yer alması amacıyla eğitim ve öğretim programı, kurs, seminer, sertifika programı ve etkinlikler aracılığıyla hizmet vermektedir.
Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi nedir?
Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi nedir?
Süleyman Demirel Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi; Örgün, uzaktan ve karma olmak üzere ön lisans, lisans ve lisansüstü programları dışında verilecek tüm eğitim programları, ulusal ve uluslararası alanlarda her türlü belgelendirme, danışmanlık hizmeti, seminerler, konferanslar, kongreler.
Sürekli mesleki eğitim nedir?
Sürekli mesleki eğitim nedir?
Sürekli eğitim; meslek mensuplarının hayat boyu öğrenme sürecini, sürekli mesleki gelişim eğitimlerine erişimlerini, mesleki yeterliliği geliştirmeyi, mesleki yeterliklerinin sürekli bazda geliştirilmesi ve muhafazası süreçlerini takip edilmesi ile gerekli yaptırımların uygulanmasını öngörmektedir.
SEM sertifikası nedir?
S.E.M Akademi, profesyonel eğitim ve sertifika merkezi olarak Altınbaş Üniversitesi ve Educert işbirliğiyle faaliyet gösteriyor. Kişisel gelişime katkı sağlayan eğitim programlarının yanı sıra her yaş grubuna yönelik sosyal ve eğitim alanlarında, eğitmenlik projeleri sunuyor.
Sürekli Eğitim Nedir makale?
Sürekli veya yaşam boyu eğitim "kişisel, toplumsal, sosyal ve istihdam açısından bilgi, beceri ve yeterlilikleri arttırmak amacıyla yaşam boyunca sürdürülen öğrenim etkinliği" olarak tanımlanmaktadır. Sürekli eğitim, bilgi ve yeterliliklerinin gelişimini destekleyen tüm eğitim öğretim ve öğrenme etkinliklerini içerir.
USEM ne demek?
USEM ne demek?
ÜSEM (Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi) – Hakkında.
Yaygın eğitim ne demek?
Yaygın eğitim ne demek?
Yaygın eğitim, toplumun ihtiyaçları ışığında belli bir amaca yönelik, geneli kapsayacak türden çeşitli eğitimlerin verildiği ve bu eğitimlerin kurumların belirleyeceği takvim ve saate bağlı kalınarak yapıldığı, talep edenlerin başarılı olması halinde ise karşılığında sertifika aldıkları eğitim sürecidir.