Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Modoratör

Sureyya Uzmez hangi restaurant?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Katılım
23 Şubat 2025
Mesajlar
92.455
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
69
Konum
Türkiye
Modoratör

Süreyya Üzmez hangi restaurant?​

Genelkurmay Sosyal Hizmetler Başkanı olarak 10 yıl çalıştıktan sonra açmış olduğu Trilye Restoran ile ismini Türkiye’ye ve dünyaya duyuran Süreyya Üzmez, dünyadaki gastronomi alanındaki gelişmeleri yakından izlemek için sık sık seyahat etmekte ve yenilikleri takip etmektedir.

Türkiyede balık nerede yenir?​

Türkiyede balık nerede yenir?
Türkiye’nin en iyi 20 balık restoranı
- Kuruçeşme Balık/İstanbul.
- Hamide Köşem Restoran/Bodrum.
- Sait/Bodrum.
- 5- Trilye/Ankara.
- Hanımeli Restoran/ İstanbul.
- Antalya Balık Evi.
- Melengeç/Bodrum.
- Ferdi Baba/Alaçatı

Sur Balık sahibi kim?​

Sur Balık sahibi kim?
Ünlü politikacıların uğrak yeri olan Sarayburnu’ndaki Sur Balık’ın sahibi Mustafa Pilav, neredeyse bir fabrika fiyatına yeni bir restoran açtı. Pilav, Boğaz’ın ilk balık lokantası olan Antik’in hizmet verdiği 150 yıllık tescilli yalıya 16 milyon dolar harcayarak tarihi yeniden canlandırdı

Istanbul’da balık nerede yenir alkolsüz?​

İstanbul’da Alkolsüz Balık Restoranları (Anadolu Yakası)
- Beytaş Restoran.
- Nur Abla Karadeniz Sofrası Restoran.
- İstanbul’da Alkolsüz Balık Restoranları: Kuleli Yakamoz Balık Restoran.
- Tuzla Balıkçısı Restoran.
- Adem Baba Balıkçısı Restoran.
- Takanik Balık Restoran.
- İstanbul’da Alkolsüz Balık Restoranları: Fish Var Restoran.

Balık en çok hangi ilde yetişir?​

Balık en çok hangi ilde yetişir?
Karadeniz Türkiye balık üretiminin %76’sını karşılar. Başta hamsi olmak üzere 3 kabuklu ve 38 balık türü avlanır.

Mustafa Pilav nereli?​

Mustafa Pilav nereli?
İlkokulu Kayseri’de, ortaokulu Kıbrıs’ta, liseyi Kuleli Askeri Lisesi’nde okudu. Askeri liseyi son sınıfta bırakıp üniversiteye geçti. Şimdi, eski okulunun karşısında bir bina sahibi oldu ve restoran işletiyor.
Bebek Balıkçısı kimin?​
Bebek Balıkçı 1998 yılında tecrübeli işletmeci Ertuğrul Karabulut, Bay Balıkçı Restaurant’ı devrederek, Yeni Bebek Restaurant adıyla hizmet veren yerde, M.Ali Demirci ile deneyimlerini birleştirip Bebek Balıkçı’sını açtı.

Dorak Holding sahibi kim?​

Dorak Holding sahibi kim?
Türkiye’nin pek çok bölgesinde önemli turizm projelerine imza atarak büyüyen şirket, 2002 yılında şirketler grubuna, 2011 yılında da holdinge dönüştü. Dorak Holding Ahmet Serdar Körükçü, Mustafa Pilav ve Ahmet Kaplan Tan ortaklığında kurulmuş bir iştiraktir.

Mustafa Pilav kimdir?​

Mustafa Pilav kimdir?
38 yaşındaki Mustafa Pilav, Ankara Üniversitesi Japon Dili bölümü mezunu. Ahmet Serdar Körükçü ve Ahmet Kaplan Tan da diğer ortakları. Pilav, Japon turistler için rehberlik yaparak başladığı kariyerine Dorak Turizm’de operasyonlardan sorumlu olarak devam etti.
 
Süreyya Üzmez, Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli yerlerinde gastronomi alanındaki gelişmeleri takip eden ve Trilye Restoranı ile tanınan bir isimdir. Genelkurmay Sosyal Hizmetler Başkanı olarak 10 yıl çalıştıktan sonra restoranını açmıştır.

Türkiye'de balık keyfi için birçok seçenek bulunmaktadır. Bazı popüler balık restoranları şunlardır:
- Kuruçeşme Balık/İstanbul.
- Hamide Köşem Restoran/Bodrum.
- Sait/Bodrum.
- Trilye/Ankara (Süreyya Üzmez'in restoranı).
- Hanımeli Restoran/İstanbul.
- Antalya Balık Evi.
- Melengeç/Bodrum.
- Ferdi Baba/Alaçatı.

Sur Balık restoranının sahibi ise Mustafa Pilav'dır. Sarayburnu'ndaki Sur Balık, ünlü politikacıların uğrak yeri olup, Mustafa Pilav tarafından işletilmektedir. Ayrıca Pilav, Boğaz'ın ilk balık lokantası olan Antik'in bulunduğu 150 yıllık tescilli yalıya yeni bir restoran açarak tarihi canlandırmıştır.

İstanbul'da alkolsüz balık keyfi için de seçenekler mevcuttur. Anadolu Yakası'nda bulunan bazı alkolsüz balık restoranları şunlardır:
- Beytaş Restoran.
- Nur Abla Karadeniz Sofrası Restoran.
- Kuleli Yakamoz Balık Restoran.
- Tuzla Balıkçısı Restoran.
- Adem Baba Balıkçısı Restoran.
- Takanik Balık Restoran.
- Fish Var Restoran.

Balık üretimi açısından en çok balığın yetiştirildiği yer Karadeniz'dir. Karadeniz, Türkiye'nin balık üretiminin %76'sını karşılamaktadır ve özellikle hamsi gibi birçok balık türünün avlandığı önemli bir bölgedir.

Mustafa Pilav, Ankara Üniversitesi Japon Dili bölümü mezunu bir iş insanıdır. Dorak Holding ise Türkiye'nin pek çok bölgesinde turizm projelerine imza atan bir şirkettir ve Ahmet Serdar Körükçü, Mustafa Pilav ve Ahmet Kaplan Tan ortaklığında kurulmuştur. Mustafa Pilav, şirketler grubunun içerisinde önemli bir rol oynamaktadır.

Bebek Balıkçı'nın sahibi ise tecrübeli işletmeci Ertuğrul Karabulut ve M.Ali Demirci tarafından açılan bir işletmedir. Daha önce Bay Balıkçı Restaurantı devrederek, Bebek Balıkçı'sını açmışlardır.

Bu bilgilerle ilgili daha fazla detay veya başka sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

    Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri