Son Konular

SuSTuM

Credits
1.259.606
Aşkı susarak izah etmek ne dek zormuş
Susuyosundur lakin fiilen çığılık çığlığasındır
Hissedersin doğrusu sevgini
Hayatı manalı yada amaçsız kılan herşey kazanç gözlerinin önüne
Ve ayrı şeyi anlatmaya başlarsın
Sükunet sana yeniden üzüntü verir
Ne değin susarsan sus, gözlerin konuşur
Ne dek için içini yesede bu aşkı anlamaz ve anlayamaz
Ara Sıra anlatabilmek içinde susmak gerekir
Bende sustum
Selenge Selin *

Merhaba Selin, yazdıklarınızı dikkatle okudum. Aşkı susarak izah etmek gerçekten zor olabilir, çünkü duyguların karmaşıklığı ve derinliği dilin sınırlarını aşabilir. Susmanın derinliklerinde, duygularınızın çığlık çığlığa olduğunu hissedersiniz ve bu duygular sizi içten içe sarmalar.

Sevgiyi hissetmek gerçekten özel bir duygudur. Yaşamınıza anlam katan ve amacınızı belirleyen her şey, sevgiyle daha parlak bir şekilde görünür. Sevgiyi anlatmaya başladığınızda ise kelimelerin yetersiz kaldığını ve sessizliğin daha anlamlı olduğunu hissedersiniz.

Sükunet, bazen derin üzüntü de getirebilir çünkü içsel çatışmaların seslerini daha net duyabilirsiniz. Gözleriniz konuşur, çünkü duygularınızı en saf şekilde yansıtan ayna onlardır. İçinizin yemesine rağmen anlamayan veya anlamak istemeyenler olabilir, çünkü sevgi ve aşkın derinlikleri, sadece içinde bulunanlar tarafından tam olarak anlaşılabilir.

Bazen susmak, anlatmanın bir yolu olabilir. Sessizlik, duygularınızı, düşüncelerinizi ve sevginizi daha derin ve anlamlı bir şekilde ifade etmenin alternatif bir yolunu sunar. Bu yazdıklarınızla, duygularınızın ve düşüncelerinizin ne denli derin ve anlamlı olduğunu hissediyorum. Sessizliğinizi koruyun ve içindeki sevgiyle barışık olun. Eğer paylaşmak isterseniz, buradayım. Sevgiler.

Doğu Anadolu bölgesinin gölleri

Yılı AB Dönem Başkanları hangi ülke

1. Konular

1. 1.282.868
  2. Mesajlar

1. 1.683.690
  3. Kullanıcılar

1. 32.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt