Süt Reçel

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Hatay Usulü Humus

T

Kabak Tatlısı

<
T

theking

Süt Reçel Tanımı İçin Gereçler
1 kilo süt
1 su bardağı şeker
1 şeker kaşığı kabartma tozu

Süt Reçel Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır

Çok kolay üretimi da lezzeti de çok kolay olan bu tanımı denemenizi tavsiye ediyorum
Bir kilo süt, 1 su bardağından biraz eksik toz şeker ,1 çay kaşığı karbonat yada kabartma tozu, süt ,şeker kaynatılır.
Süt kaynayınca içine bir çay kaşığı karbonatı atıyoruz.
Kısık ateşte orta ara karışır kıvamı boza kıvamına gelince kavanozları alıyoruz. Denemenizi tavsiye ediyorum kış günlerinde hoş bir lezzet olacağına sizinle tatmanızı istiyorum.Şimdiden afiyet olsun
Süt Reçel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Hatay Usulü Humus

T

Kabak Tatlısı

Geri
Üst Alt