Son Konular

Suwen reklaminda kim oynuyor?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Suwen reklamında kim oynuyor?

Türkiye'nin en hızlı büyüyen kadın iç giyim perakende markası SUWEN'in yeni reklam filmi "İçimde SUWEN var" teması ile yayınlandı. Başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un rol aldığı filmde kadınların her anlarında özgürce davranarak, özgüvenli bir şekilde yaşayabilecekleri mesajı vurgulandı.

Elidor reklamındaki pembe saçlı kim?

Elidor reklamındaki pembe saçlı kim?
Etkileyici voleybol performansı, kısa pembe saçları ve kendine has tarzıyla son dönemde dikkatleri üzerine çeken millî voleybolcu Ebra Karakurt, Elidor ile bir araya geldiği #DedimOlabilir etiketli yeni kampanyasında hiçbir engelin onu hayallerinden uzak tutmaya yetmediğini anlatıyor. 21 yaşındaki milli voleybolcu.

Suwen kime ait?

Türkiye tekstil sektörünün önemli isimlerinden Özcan Sümer, sahibi olduğu iç giyim markası Suwen'in yüzde 51'ini satıyor. Rekabet Kurumu'nun da onay vermesi ile birlikte 40 kadar mağazası bulunan Suwen'in çoğunluk hissesi Lüksemburlu IntiLux S.a.r.l. şirketinin olacak. Ekofer Tekstil, 2003 yılında kuruldu.

Roberto Bravo reklamında kim oynuyor?

Roberto Bravo reklamında kim oynuyor?
Sıra dışı hikâyeleri ve doğanın renklerinden ilham alan tasarımlarıyla öne çıkan Türkiye mücevher sektörünün uluslararası markalarından Roberto Bravo, marka yüzü ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile yeni koleksiyonu Salsa'yı tanıttığı reklam filmi, ekranlarda ve dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Elidor reklamında oynayan kırmızı saçlı kız kim?

Elidor, Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'un oynadığı reklam filmine ödül.

Ebrar Karabulut kimdir?

Ebrar Karabulut kimdir?
A Milli Voleybol Kadın Takımımızın başarılı ve eğlenceli pasör çaprazı Ebrar Karabulut hem Tokyo'daki başarısı hem de Instagram'ı eğlenceli kullanışı ile gündemde. 2000 yılında doğan Ebrar Karabulut 12 yaşından beri sporla ilgileniyor, 2018'den beri de A Milli Voleybol Takımında yer alıyor.

Ali Bolluk kim?

Marmara Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Ali Bolluk; yönetiminde yoğun bir şekilde söz sahibi olduğu aile şirketlerinde (Kayalar İnşaat grubu bünyesindeki Kapet Petrol Ür.Paz.San.Ltd.Şti., Kuzuluk Su Ve Su Ür.Tur.Tic.Ltd.Şti. ve Şerefiye Kaynak Suyu İşl. A.Ş.) Satınalma Direktörlüğü ve Genel Müdürlük yapmıştır.

Suwen Genel müdür?

Suwen Genel müdür?
Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Suwen Yönetim Kurulu Başkanı Birol Sümer, Suwen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ali Bolluk, Finans ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Koç, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dilek katıldı.

Roberto Bravo Salsa reklam yüzü kim?

Yeni reklam sinemasında Roberto Bravo'nun marka yüzü Gökçe Bahadır, bayanları muhakkak kalıbın içine sokmak isteyenlere karşı "Salla" diyor, amaçlarından asla vazgeçmeyen bayanları "Bravo" diyerek alkışlıyor.

**Melisa Aslı Pamuk,** Suwen'in yeni reklam filminde rol almaktadır. Reklamda kadınların özgürce davranarak özgüvenli bir şekilde yaşayabilecekleri mesajı vurgulanmaktadır.

**Ebra Karakurt,** Elidor reklamında yer almaktadır. Pembe saçları ve etkileyici voleybol performansı ile dikkat çeken milli voleybolcunun Elidor ile #DedimOlabilir etiketli kampanyasında yer aldığı belirtilmektedir.

**Özcan Sümer,** Türkiye tekstil sektörünün önemli isimlerinden biridir ve Suwen'in sahibidir. Kendisinin Suwen'in yüzde 51'ini sattığı ve çoğunluk hissesinin Lüksemburg merkezli IntiLux S.a.r.l. şirketine ait olduğu belirtilmektedir.

**Gökçe Bahadır,** Roberto Bravo'nun marka yüzü olarak yer almaktadır. Roberto Bravo'nun yeni koleksiyonu Salsa'nın tanıtıldığı reklam filmi, Gökçe Bahadır'ın oyunculuğu ile ekranlarda ve dijital platformlarda yayınlanmaktadır.

Ayrıca, **Ebrar Karabulut,** A Milli Voleybol Kadın Takımı'nda başarılı ve eğlenceli bir pasör çaprazı olarak tanınmaktadır. 2018 yılından beri Milli Takım'da yer alan Ebrar Karabulut'un başarısı ve sosyal medya kullanımıyla dikkat çektiği belirtilmektedir.

**Ali Bolluk** ise Marmara Üniversitesi İşletme bölümü mezunu bir iş insanıdır. Aile şirketlerinde yöneticilik yapmıştır ve Satınalma Direktörlüğü ve Genel Müdürlük gibi pozisyonlarda bulunmuştur.

**Korkmaz Ergun,** **Birol Sümer,** **Ali Bolluk,** **Fatih Koç,** ve **Can Dilek** isimlerinin Suwen'in yönetim ekibinde yer aldığı belirtilmektedir. Korkmaz Ergun'un Genel Müdür, Birol Sümer'in Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Bolluk'un Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür, Fatih Koç'un Finans ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Can Dilek'in ise Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olduğu belirtilmektedir.

Keten tohumu Ogutulmeli mi?

Predator ne anlama gelir?

1. Konular

1. 1.282.874
  2. Mesajlar

1. 1.683.781
  3. Kullanıcılar

1. 32.214
  4. Son üye

Geri
Üst Alt