Son Konular

Taburcu olduğu hastanenin önünde kalbi durdu: Kalp masajı ile hayata tutundu!

Credits
1.238.246
419

Edinilen bilgiye göre, Amasya'da bulunan bir hastanenin Kardiyoloji Servisi'nde kalp yetmezliği ve ritim bozukluğu nedeniyle 3 gündür tedavi gören Ali K. (59) taburcu edildi. Çıkışta yaklaşık 50 metre yürüdükten sonra fenalaşan adamın yere düşmesini yardımına koşan çevredeki vatandaşlar önledi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Amasya'da bulunan bir hastanenin Kardiyoloji Servisi'nde tedavi gören 59 yaşındaki Ali K., kalp yetmezliği ve ritim bozukluğu nedeniyle 3 gün boyunca tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Ancak çıkışta yaklaşık 50 metre yürüdükten sonra fenalaşan Ali K.'nin düşmesi üzerine çevredeki vatandaşlar hemen müdahalede bulunarak durumu önledi. Kalp masajı uygulanan Ali K., hayata tutunmayı başardı. O anlara ait fotoğraf da paylaşılmış. Sağlık çalışanlarının hızlı ve etkili müdahalesiyle Ali K.'nin hayatta kalması büyük bir başarı olarak kayda geçti. Bu gibi durumlarda çevredeki insanların bilinçli ve hızlı bir şekilde yardım etmesi gerçekten hayati önem taşıyor. Hastane çıkışlarında dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlamış olduk. Umarım Ali K. sağlığına en kısa sürede kavuşur ve hayatına sağlıklı bir şekilde devam eder. Allah'tan kendisine acil şifalar diliyorum.

1. Konular

1. 1.281.596
  2. Mesajlar

1. 1.679.800
  3. Kullanıcılar

1. 31.866
  4. Son üye

Geri
Üst Alt