haberci
Efsanevi Üye

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Tahran'daki askeri hedeflere yönelik büyük bir operasyon düzenledi. Son saldırılarla ilgili yapılan açıklamada, 50'den fazla savaş uçağının İran rejimine ait askeri karargahları, füze üretim tesislerini, radar sistemlerini ve füze depolama altyapılarını vurduğu belirtildi.
IDF, İran'a karşı gerçekleştirilen operasyonun devam edeceğini vurguladı. Askeri istihbaratın yönlendirmesiyle gerçekleştirilen saldırılar, İsrail'in güvenliğini sağlama ve hava üstünlüğünü koruma amacıyla gerçekleştiriliyor.
İsrail Savunma Kuvvetleri, Tahran'daki askeri hedeflere karşı başarılı bir operasyon düzenledi. 50'den fazla savaş uçağının katıldığı saldırılarda, İran rejimine ait kritik noktalar hedef alındı. Bu operasyonlar, IDF'nin İran rejiminin askeri yeteneklerine zarar verme ve İsrail'in güvenliğini sağlama kararlılığını ortaya koyuyor.
IDF'nin Tahran'a yönelik operasyonları, İsrail'in hava üstünlüğünü koruma stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. İran rejimine ait askeri karargahlar, füze üretim tesisleri ve radar sistemleri, IDF'nin hassas hava saldırılarıyla hedef alındı. Bu operasyonlar, bölgedeki askeri dengeyi etkileyebilecek potansiyel tehditlere karşı bir önlem olarak değerlendiriliyor.
İsrail Savunma Kuvvetleri'nin Tahran'a yönelik operasyonları, İran rejiminin askeri kapasitesini zayıflatma hedefiyle gerçekleştiriliyor. IDF, İran'ın füze depolama altyapılarına yönelik saldırılarını sürdüreceğini ve bölgedeki güvenlik endişelerine karşı kararlı bir tutum sergileyeceğini duyurdu.