haberci
Efsanevi Üye

Tavşanlı'nın Gözdesi: Yerli Üretim TOGG ile Konforlu Taksi Hizmeti
Tavşanlı'nın sevilen taksicisi Celalettin Sarı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yerli üretim TOGG marka aracıyla modern ve konforlu bir hizmet sunuyor. Yaklaşık çeyrek asırdır ilçede taksicilik yapan Sarı, müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Sarı, "Müşterilerimin beklentilerini karşılamak benim için öncelik" diyerek TOGG'u tercih etme sebebini açıkladı. Aracının konforu, güvenliği ve teknolojik özellikleri sayesinde müşterilerinden tam not alan Sarı, taksi sektöründe fark yaratıyor.
Tavşanlı halkı da yerli ve milli araç TOGG ile tanıştıran Celalettin Sarı'ya teşekkürlerini sunarak memnuniyetlerini dile getirdi. Sarı ise yerli üretim olan TOGG ile hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, ilçeye değer katan bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Taksi sektöründe kaliteli ve yenilikçi bir alternatif sunan Sarı, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkıyor. Tavşanlı'nın gözdesi haline gelen Celalettin Sarı, TOGG ile sürdürülebilir ve modern bir taşımacılık deneyimi sunmaya devam edecek. - KÜTAHYA