Son Konular

Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı maya
2 yemek kaşığı konut yoğurdu
Yaklaşık 3 ,5 su bardağı tam buğday unu

Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir çay bardağı ılık su ile mayayı karıştırıyoruz.
Üzerine zeytinyağı ve yoğurdu ekleyelim.
Unumuzu da denetimli bir biçimde yoğurma kabına ekleyelim.
Daha sonra karışımı yoğuralım ve bir saat kadar ılık bir yerde dinlendirelim.
Daha sonra hamurumuzu üç kesime bölerek şekillendirelim.
180 derece ile ısıttığımız fırında pişirelim.Bebeklerimize afiyet olsun….
Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Misket Köfteli Yoğurtlu Şehriye Çorbası

S

Hindistan Cevizli Kıyır Kurabiye

  1. Konular

    1. 1.280.964
  2. Mesajlar

    1. 1.678.215
  3. Kullanıcılar

    1. 31.729
  4. Son üye

Geri
Üst Alt