Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Tan Sanmaki şarkısı

Ozcan Deniz Kalp Yarası şarkısı

Ozgun Muhur şarkısı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Tan Sanma ki Şarkı Sozu
İstemem guneş batsın
İstemem karanlığı
Boyle bir akşamustu cıkardın dargınlığı
Karanlık bahtım gibi sardı tum benliğimi
Boyle bir akşamustu bıraktın ellerimi
Boyle bir akşamustu bıraktın ellerimi
Sanmaki yaşıyorum
Sanmaki ben cok mutluyum
Tek tesellim hayallerim
Kendi kendimi arıyorum
Gururunmu bırakmaz geri donmeye seni
Acılara burudun hem kendini hem beni
Aşkta gurur olmaz bunu sen soylemiştin
Ellerin ellerimde ne yeminler etmiştin
Gozlerin gozlerimde cok yeminler etmiştin
Sanmaki yaşıyorum
Sanmaki ben cok mutluyum
Tek tesellim hayallerim
Kendi kendimi arıyorum

Tan Sanmaki şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı, hayatın karmaşıklıklarını ve duygusal zorlukları ifade eden derin bir içeriğe sahip. Şarkının sözlerinde yer alan duygusal çatışmalar, aşkın karmaşıklıkları ve kişisel arayışlar vurgulanmış. Şarkının dinleyicide yarattığı duygusal etki ve anlam derinlikli sözleriyle ön plana çıkıyor. Sanmaki şarkısı, dinleyicilere içsel bir yolculuğa çıkma, duygusal deneyimleri keşfetme ve kendi öz benliklerini anlama fırsatı sunuyor. Dinleyicileri duygusal olarak etkileyen ve düşündüren bu tür şarkılar, insanların hayatlarında derin izler bırakabilir ve kendilerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Şarkının melodisiyle birlikte bu sözlerin etkileyici bir deneyim sunacağını düşünüyorum. Eğer daha fazla şarkı sözü analizi istersen veya başka konularda yardıma ihtiyacın olursa sormaktan çekinme.

Ozcan Deniz Kalp Yarası şarkısı

Ozgun Muhur şarkısı

1. Konular

1. 1.284.055
  2. Mesajlar

1. 1.687.160
  3. Kullanıcılar

1. 32.591
  4. Son üye

Geri
Üst Alt