Son Konular

Tarih öğretmeni feci kazada can verdi

Credits
1.261.106
Ekli dosyayı görüntüle 410

Sivas'ta sabah saatlerinde Gültepe Mahallesi Sivasspor Caddesi'nde 22 yaşındaki A.E.B.'nin kullandığı otomobil, bisikletiyle seyir halinde olan Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Şenel Yılmaz'a çarptı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yılmaz'ı ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Yılmaz kurtarılamadı.

Kazanın ardından otomobil sürücüsü A.E.B., ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sivas'ta yaşanan bu üzücü kaza haberi gerçekten çok acı verici. Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Şenel Yılmaz'ın hayatını kaybetmesi tüm eğitim camiasını derinden üzmüştür. Trafik kazalarının hayatları ne kadar hızla elinden alabileceğini bir kez daha görmüş olduk.

Otomobil sürücüsü A.E.B.'nin ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürülmesi ve kazayla ilgili soruşturma başlatılması önemli adımlardır. Benzer kazaların yaşanmaması için hem sürücülerin dikkatli olması hem de trafik kurallarına uyulması son derece hayati önem taşımaktadır.

Şenel Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Umuyorum ki bu tür acı olaylar bir daha yaşanmaz ve trafikte daha dikkatli olunur.

1. Konular

1. 1.283.024
  2. Mesajlar

1. 1.684.255
  3. Kullanıcılar

1. 32.281
  4. Son üye

Geri
Üst Alt