Modoratör
New member
Tarmak r500 kaç gram?
Ürün BilgileriMalzeme Türü | Kauçuk
Marka | TARMAK
Üretici | Binbirreyon
Paket Boyutları | 28.4 x 18.6 x 17.7 cm; 620 gram
ASIN | B06XYJGWFW
Spalding TF-150 ne kadar?
Spalding TF-150 ne kadar?Spalding TF-150 No:7 Basketbol Topu İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Spalding TF-150 No:7 Basketbol Topu | Nike Versa Tack 7 Basketbol Topu
Fiyat | 229,00 TL 22 satıcı | 273,07 TL 11 satıcı
Popülerlik | 3. Popüler Basketbol Topu | 2. Popüler Basketbol Topu
Ortalama Puan | 1 yorum | 1 yorum
Ölçü | 7 Numara | 7 Numara
Nike Dominate iyi mi?
Nike Dominate 7 Bana göre listemizin en iyi fiyat/performans ürünü olabilir. Topun kauçuk hissiyatı gerçekten güzel. Nike kalitesini belli ediyor. Ürünün kötü yanıysa, size uzun vadede iyi bir performans verememesidir.Basketbol kaç TL?
Basketbol kaç TL?Basketbol Topu Sıkça Sorulan Sorular %7 indirimle Nike Skılls G Antetokounmpo , Siyah Basketbol Topu 172 TL'ye, %5 indirimle Spalding EuroLeague TF-150 No:7 Basketbol Topu 280 TL'ye, indirimle Delta Pro X Deluxe Kauçuk 3 Numara Çocuk Basketbol Topu 76 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Tarmak top iyi mi?
tarmak eskiden kullandığım fiyat performans ürünleri üreten bir firma. ama kendilerini çok geliştirmişler topları çok iyi giyim üzerine olan ürünleri çok iyi. şort, termal, tişört, basketbol ayakkabısı ve top 220 tl gibi bir rakam tuttu. türkiye üzerinde iyi bir fiyat diyebilirim.Nike Dominate mi Spalding TF 150 mi?
Nike Dominate mi Spalding TF 150 mi?Dominate ele daha iyi oturuyo ve yumuşak tf150 baya sert (ama daha uzun süre dayanıyo o ayrı) ben dominate oynarken daha rahat oynuyorum, dominatenin renk çeşitleri de var. Dominate e bakma fırsatım oldu. Ele iyi oturuyor hoş top ama yıpranmaya müsait. Yeni olduğu halde dişleri erimiş gibi.
Dominate basketbol topu ne demek?
Nike Dominate Basketbol Topu Kullanımı Nike Dominate basketbol topu kullanım alanı hem iç saha hem de dış saha olarak ifade ediliyor. Nike Dominate basketbol topu nasıl sorusuna dayanıklı yanıtı veriliyor. Nike Dominate basketbol topu kullananlar tarafından oldukça ilgi görüyor.7 numara basketbol topu kaç kilo?
7 numara basketbol topu kaç kilo?Topun çevresi 72-75 cm arasındadır. 7 numara basketbol topu çevresi 75-78 cm, ağırlığıysa 567-650 gramdır.
Tarmak nerede üretiliyor?
Tarmak Grubu , 1942 yılında Kars'ta kurulmuş zaman içinde Ankara'da , İzmir'de ve son olarak genel merkezi İstanbul'da faaliyetlerine devam etmektedir.Nike Dominate basketbol topu kaç TL?
Nike Dominate basketbol topu kaç TL?Nike Dominate No:7 Basketbol Topu İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Nike Dominate No:7 Basketbol Topu | Spalding TF-150 No:7 Basketbol Topu
Fiyat | 229,00 TL 12 satıcı | 227,00 TL 19 satıcı
Popülerlik | 1. Popüler Basketbol Topu | 3. Popüler Basketbol Topu
Ortalama Puan | | 1 yorum
Spalding TF-150 No:7 Basketbol Topu İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Spalding TF-150 No:7 Basketbol Topu | Nike Versa Tack 7 Basketbol Topu
Fiyat | 249,00 TL 21 satıcı | 273,07 TL 11 satıcı
Popülerlik | 3. Popüler Basketbol Topu | 1. Popüler Basketbol Topu
Ortalama Puan | 1 yorum | 1 yorum