Son Konular

Taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı

Credits
1.238.246
ambulansuzunjpg-fGmsyaD5yE6a7XgItDDECg.jpg

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinin Çömçeli Mahallesi'nde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olayda 6 kişi yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Çınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kavgaya karışan şüphelileri tespit etmek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Çınar ilçesi Çömçeli Mahallesi'nde meydana gelen olay sonucunda 6 kişinin yaralanması oldukça üzücü. İki grup arasındaki husumetin yol açtığı taşlı ve sopalı kavganın sonucunda yaralanan kişilerin sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek hastaneye kaldırılmaları önemli bir adım. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili şüphelileri tespit etmek için başlattığı çalışma da önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Benzer olayların tekrar yaşanmaması ve sorumluların adalete hesap vermesi için yapılan soruşturmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki yaralılar en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar ve benzer olaylar artık yaşanmaz. Tedbirlerin alınması ve huzurun sağlanması önemli bir gerekliliktir.

Benzer Konular

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Kırsal Meydanlık Mahallesi'nde iki aile arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada, 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
DİYARBAKIR'ın Bismil ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan taşlı ve sopalı kavgada 4 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde, Bismil ilçesi kırsal Meydanlık Mahallesi'nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan iki aile arasında çıkan tartışma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
DİYARBAKIR'ın Bismil ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan taşlı ve sopalı kavgada 4 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde, Bismil ilçesi kırsal Meydanlık Mahallesi'nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan iki aile arasında çıkan tartışma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Şırnakın Silopi ilçesinde çıkan taşlı, sopalı, silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Başköy köyünde, gece çocuklar arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, ailelerin de dahil olduğu taş, sopa ve silah kullanılan kavgaya dönüştü. Kavgada 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine...
Cevaplar
1
Görüntüleme
22
Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki bir şantiyede meydana gelen taşlı ve demir sopalı kavga sonucunda 3 kişi yaralandı. Olay, Çirikpınar Mahallesi'nde eski adliye hizmet binasının yakınındaki bir şantiyede öğle saatlerinde gerçekleşti. Şantiye çalışanları arasında henüz belirlenemeyen bir sebep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.593
  2. Mesajlar

1. 1.679.645
  3. Kullanıcılar

1. 31.835
  4. Son üye

Geri