- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.607
- Meslek
- Webmaster
TATS ne işe yarar?
Cevap. Tonguç Akıllı Takip Sistemi (TATS) bir uygulama olup cep telefonu ve tabletlere indirilebilmektedir. Bu uygulama; çözdüğünüz soruları ve izlediğiniz videoları takip edecek, yanlış çözdüğünüz soruları Hata Kutunuza taşıyacak.
Tonguç plus ne demek?
Tonguç Plus Üyeliği, 356 gün boyunca tongucakademi.com web sitesine erişim imkânı sağlar. Tonguç Plus Üyeliği sayesinde tüm sınıflara ait eğitim içeriklerine, rehberlik videolarına, online test ve denemelere 7/24 kesintisiz erişim sağlayabilirsin!
TATS uygulaması neden açılmıyor?

TATS kaç TL?
TATS tamamen ücretsiz bir uygulamadır.
Tonguç nasıl kullanılır?
tongucakademi.com üzerindeki Üyelik Paketleri sayfasından Aktivasyon Kartım Var kısmına tıklıyoruz. Aktivasyon kartının üzerinde yer alan kod kısmını madeni para ile hafifçe kazıyoruz. Çıkan kodu aralarına tire "-" gelecek şekilde ilgili alana yazıp üyeliğimizi başlatıyoruz.
Tonguç Plus'ta neler var?
Tonguç Plus Üyeliği ile eğitim hayatında başarıya alış! Kutu içeriğinde; Tonguç Kafa Defteri, Çiçek Açan Tohumlu Kalem, Sticker, DND Kartı (Ders Çalışıyorum Lütfen Rahatsız Etmeyiniz) ve Aktivasyon Kartı var.
Tonguç Plus üyeliği nasıl?
Eğer Tonguç Mağaza veya Tonguç Kitapçılarından "Tonguç Plus Üyeliği" kutusuna sahip olduysan bu alan senin için

Tonguç Akademi TATS Üye Ol ücretli mi?
TATS tamamen ücretsiz bir uygulamadır. TATS uygulamasını ücretsiz indirip yeni bir üyelik açmanız gerekir. Varolan tongucakademi.com veya tongucmagaza.com hesaplarınız ile TATS'a giriş yapamazsınız.
Tonguç Plus nasıl giriş yapılır?
Web sitemize üye olabilmek için SMS doğrulaması gerekmektedir. Bu yüzden kullandığınız telefon numarasını girmelisiniz. Telefonunuza gönderilen SMS'ler ücretsizdir. Üye olma sırasında gönderilen doğrulama SMS'i telefonunuza en fazla 2 defa gönderilecekir.
TATS uygulamasi ucretli mi?
Tonguç akademi sahibi kim?
Platformun yaratıcıları, aynı zamanda Tonguç'la öğretmenlerine ses veren Talha Doğan ile Mehmet Tuğutlu ve platformun proje koordinatörü Emre Öztemir, Tonguç Akademi'yi anlattı. Tonguç kim? Talha Doğan: Tonguç çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli, karikatürize bir tip.