<
T
theking
Tave Balte (Arnavut Usulü) Tarifi İçin Malzemeler
400 gr dana kuşbaşı veya ciğer
4 adet kırmızı biber
6 adet domates
2 adet sarımsak
4 yemek kaşığı labne peynir veya kaymak(ben kaymak kullandım)
2 defne yaprağı
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı su
Tuz
Vegeta
Karabiber
Kırmızı toz biber
Tave Balte (Arnavut Usulü) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar arnavut usulü güveçte türlü tarifini paylaşıyorum.
Eti düdüklüde pişirin.
Diğer yandan biber ile sarımsağı soteleyin.
Unu ilave edin.
Domatesleri ekleyin 5 dakika pişirin.
Baharatları ve kaymağı ekleyin.
En son etleri ve suyu ekleyip 5 dakika pişirin.
Güveçlere dizin.
180 derece pişirin .
Tave Balte (Arnavut Usulü) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
400 gr dana kuşbaşı veya ciğer
4 adet kırmızı biber
6 adet domates
2 adet sarımsak
4 yemek kaşığı labne peynir veya kaymak(ben kaymak kullandım)
2 defne yaprağı
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı su
Tuz
Vegeta
Karabiber
Kırmızı toz biber
Tave Balte (Arnavut Usulü) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar arnavut usulü güveçte türlü tarifini paylaşıyorum.
Eti düdüklüde pişirin.
Diğer yandan biber ile sarımsağı soteleyin.
Unu ilave edin.
Domatesleri ekleyin 5 dakika pişirin.
Baharatları ve kaymağı ekleyin.
En son etleri ve suyu ekleyip 5 dakika pişirin.
Güveçlere dizin.
180 derece pişirin .
Tave Balte (Arnavut Usulü) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı