Tave Balte (Arnavut Usulü)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Kurabiye Time

T

Portakallı Revani

<
T

theking

Tave Balte (Arnavut Usulü) Tarifi İçin Malzemeler
400 gr dana kuşbaşı veya ciğer
4 adet kırmızı biber
6 adet domates
2 adet sarımsak
4 yemek kaşığı labne peynir veya kaymak(ben kaymak kullandım)
2 defne yaprağı
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı su
Tuz
Vegeta
Karabiber
Kırmızı toz biber

Tave Balte (Arnavut Usulü) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Merhabalar arnavut usulü güveçte türlü tarifini paylaşıyorum.
Eti düdüklüde pişirin.
Diğer yandan biber ile sarımsağı soteleyin.
Unu ilave edin.
Domatesleri ekleyin 5 dakika pişirin.
Baharatları ve kaymağı ekleyin.
En son etleri ve suyu ekleyip 5 dakika pişirin.
Güveçlere dizin.
180 derece pişirin .
Tave Balte (Arnavut Usulü) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Kurabiye Time

T

Portakallı Revani

Geri
Üst Alt