Son Konular

Tavuk biftek nedir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Katılım
27 Aralık 2022
Mesajlar
342.240
Çözümler
4
Tepkime puanı
674
Puan
113
Yaş
36
Konum
Adana
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.589
Meslek
Webmaster

Tavuk biftek nedir?


Tavuklarımız limon ve tuzla güzelce yıkanır. Sonra buzluğa atılıp, hafif dondurulup yayvan yayvan biftek şeklinde dilimlenir. Dondurunca, daha güzel dağılmadan dilimlenecektir. Ardından bir kapta süt, baharatlar ve çok az yağ ile harmanlanır.

Piliç bonfile nasıl yapılır?


Tavada Lokum Gibi Tavuk Bonfile Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü iri iri doğrayalım.
- Yıkayıp bir kaba alalım, üzerine yoğurt, salça, zeytinyağı ,sirke ,tuz, baharat ve iki diş rendelenmiş sarımsağı ekleyip iyice karıştıralım.
- Bir saat kadar buzdolabında dinlendirip sonra tavaya koyalım.
- Pişirmeye bırakalım .
Kemiksiz tavuk göğsünden genişçe parçalar kesilerek hazırlanan beyaz ete bonfile tavuk veya piliç bonfile denir. Kemiksiz bir et ve ekonomik fiyatlı olması sayesinde, farklı halleriyle genelde ana yemek olarak sofralardaki yerini alır.
Tavuk bonfile ile neler yapılır?
Tavuk Bonfile Yanına Ne Gider?
- Tavuk bonfile yanına fırında baharatlı patates hazırlayabilirsiniz.
- Tane tane pişmiş pirinç pilavı tavuk bonfile ile harika gider.
- Tavuk ve pilavın olduğu bu leziz menüye çoban salata ekleyebilirsiniz.
Tavuk Bonfilede ne kadar protein var?
Piliç Bonfile GöğüsDerisi ve kemikleri temizlenmiş göğüs etidir. Enerji (Kcal): 101 Protein (gr): 22.1 Yağ (gr): 1.4 Ağırlık (gr): 850-1500 / 400-800 Karbonhidrat: – Besin değerleri 100 gr içindir.Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz.

Tavuk bonfile nasıl yumuşak olur?


Dövdürdüğünüz tavuk göğsünü 2 saat boyunca soda içinde bekleterek de yumuşak ve sulu pişmesini sağlayabilirsiniz. – Tavuk göğsünü baharatladıktan sonra una bulayabilirsiniz. Bu şekilde kızartırsanız, tavuk göğsünün yumuşak kalmasını sağlarsınız.

Tavuk parmak bonfile nedir?


Kemikleri ve derisi alınmış sadece küçük göğüs lobunu içeren tek parça göğüs etidir.
1 Porsiyon (200 gr) yaklaşık 264 kcal kalori içerir, 42 gr protein, 1.81 gr karbonhidrat ve 10 gr yağ bulunur ve 0.67 Adete eşittir. 1 Küçük Porsiyon (150 gr) yaklaşık 198 kcal kalori içerir, 31 gr protein, 1.36 gr karbonhidrat ve 8 gr yağ bulunur ve 0.75 porsiyona eşittir.
 

Eski Turkcenin donemleri hangi secenekte dogru verilmistir?

Bir urunun fotografi nasil cekilir?

  1. Konular

    1. 1.280.301
  2. Mesajlar

    1. 1.676.674
  3. Kullanıcılar

    1. 31.596
  4. Son üye

Geri
Üst Alt