Son Konular

Tavuk Ciğeri

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Tavuk Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler
2 paket tavuk ciğeri
Sıvı yağ
1 adet büyük kırmızı kapya biber
2 adet yeşil biber
Tuz
Baharat(kullanmak istediğiniz)
2 büyük patates
1 adet soğan

Tavuk Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ciğerlerimizi yıkayıp süzmeye bırakalım.
Tavaya yağı alalım, doğranmış biberleri kavuralım, ciğerlerimizi atalım tavaya güzelce kavuralım.
Tuzunu ekleyelim, pişince altını kapatalım.
Patateslerimizi küp küp doğrayalım.
Yıkayıp, kurulayıp, kızartmaya atalım.
Kızaran patateslerimizi peçete sermiş olduğumuz bir kaseye alalım.
Soğanı ikiye bölelim. Tek bir kısmını ince ince kıyalım. Daha sonra başka kısmını kıyalım.
Bir kasede pul biber ve limon, tuz ekleyip harmanlayalım.
Büyük bir servis tabağı alalım evvel en kenardan hazırladığımız soğan salatamızı dizelim.
İçe gerçek sırayla kızarmış patateslerimizi dizelim.
En ortaya ciğerimizi koyalım. Afiyet bal olsun
Tavuk Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Midye Tatlısı

S

Tel Şehriye Çorbası

  1. Konular

    1. 1.281.092
  2. Mesajlar

    1. 1.678.430
  3. Kullanıcılar

    1. 31.747
  4. Son üye

Geri
Üst Alt