Tavuk Göğsü Tatlısı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Tavuklu Bamya Tarifi

T

Kalburabastı

<
T

theking

Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
150 gram margarin yada tereyağ
1 paket vanilya
Ganajı için;
1 kutu (200 ml) krema
140 gram sütlü çikolata
Yapılışı

Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağımızı tencerede eritip unu ilave ediyoruz çiğ kokusu çıkana kadar kavuruyoruz sütü şekeri ilave edip kaynayana kadar karıştırıyoruz.
En son vanilyayı ilave edip ocaktan alıyoruz. 5 dakika kadar mikser ile çırpıp kaselere yada borcama boşaltıyoruz soğumaya bırakıyoruz.
Kutu kremayı tencerede kenarlardan kaynama noktasına gelince altını kapatıp çikolatayı içine kırıyoruz katıştırıp 3-4 dakika sıcaklığı çıkmasını bekliyoruz.
Tavukgöğsü tatlısının üstüne döküyoruz, bisküvi ile süslüyoruz.
Afiyet olsun

Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Tavuklu Bamya Tarifi

T

Kalburabastı

Geri
Üst Alt