Tavuk Suyu Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Tavuk Suyu Çorbası Tanımı İçin Materyaller
4 su bardak tavuk suyu
4 su bardak su
2 tane but
2 adet sarımsak
1 limonun 4te 3ünü sık
3 yemek kaşığı un
1 tane bulyon (İsteğe bağlı)
1 kaşık tereyağı
Nane

Tavuk Suyu Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak tavuklarımızı suyunu koyup haşlıyoruz.
Tencereye hazır olan tavuk suyunu koyalım.
Ve olağan 3 bardak suyumuzu ekleyelim.Toplam 8 bardak su ek edilecek.
Çorba suyu 10 dakika ısındıktan sonra bir kasede unu ve 1 bardak suyu güzelce çırpıp içine ılıştırarak katalım.
15-20 dakika orta ateşte daima karıştırarak pişirelim.
Son olarak limon sarımsak et tereyağı ve tuzumuzu katıp 5-10 dakika daha pişirip altını kapatalım.
Kaseye alıp limon dilimi ve nane ile süsleyelim.
Çorbamız hazır Bilgi.Ekşiyi sevenler limonu isteğine nazaran arttırabilir.Bulyon isteğe nazaran konulmayabilir.
Tavuk Suyu Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Pizza Tadında Pişi

T

Topalak Çorba

  1. Konular

    1. 1.280.273
  2. Mesajlar

    1. 1.677.533
  3. Kullanıcılar

    1. 31.454
  4. Son üye

Geri
Üst Alt