<
S
SoruCevap
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
150 gram tavuk (but kesimi yahut göğüs)
1 adet havuç
3 adet patates
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Kıvamına nazaran su
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tenceremize yağımızı alalım.
Soğanımızı koyup kavuralım.
Salçasını ekleyip biraz daha kavuralım.
Doğradığımız tavuğu ekleyip bir kaç dakika daha kavuralım.
İçerisine havuç ve patates ekleyelim.
Tuzunu ve suyunu da ekleyip pişmeye bırakalım.Afiyet olsun.
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
150 gram tavuk (but kesimi yahut göğüs)
1 adet havuç
3 adet patates
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Kıvamına nazaran su
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tenceremize yağımızı alalım.
Soğanımızı koyup kavuralım.
Salçasını ekleyip biraz daha kavuralım.
Doğradığımız tavuğu ekleyip bir kaç dakika daha kavuralım.
İçerisine havuç ve patates ekleyelim.
Tuzunu ve suyunu da ekleyip pişmeye bırakalım.Afiyet olsun.
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı