Tazecik Fasulye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Tazecik Fasulye Tanımı İçin Materyaller
1 kilo taze fasulye
3 adet orta uzunluk domates (Görselde büyüklüğün belirttim)
1 tane patates
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tane soğan
Tuz
1 tane kesme şeker
Zeytinyağ

Tazecik Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Taze fasulyeler istenilen boyutta doğranır.
Domates kabuğu soyulur doğranır. Soğanlar küp küp doğranır patates çok büyük olmayacak halde doğranır (resimde belirtildi)
Tencereye zeytinyağ konulur.
İçine soğan atılır pembeleşene kadar kavrulur.
İçine salça konur kokusu çıkana kadar kavrulur içine domates eklenir ve bir iki çeşit çevrilir.
İçine fasulyeler eklenir tuz ve şeker konur birbirine karışana kadar harmanlanır.
Kaynaması beklenir.
Sonra içine su konulur tekrar kaynatılır.
Kaynayınca altı kısılır yumuşayana kadar pişmesi beklenir. Afiyet olsun.Not : zeytinyağlı yemekler ılık yada soğuk tüketilir.
 
T

Tuzlu Kurabiye

T

Kuru Madımak Kavurması

  1. Konular

    1. 1.280.749
  2. Mesajlar

    1. 1.677.756
  3. Kullanıcılar

    1. 31.709
  4. Son üye

Geri
Üst Alt