TCL Alcatel ayni mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

TCL Alcatel ayni mi?

Alcatel, 2004 yılında Fransa merkezli Alcatel-Lucent(E) ile TCL(U) ortaklığında kurulmuş bir girişim şirketiydi. Ancak söz konusu ortaklık yalnızca bir yıl sonra, 2005 yılında bozuldu ve TCL, Alcatel'in Alcatel-Lucent'te bulunan yüzde 45 hissesini satın alarak Alcatel'i bir Çin markası haline getirdi.

Alcatel Lucent hangi ülkenin?

Alcatel-Lucent, Merkezi Fransa'nın Boulogne-Billancourt şehrinde bulunan bir Fransız küresel telekomünikasyon ekipmanları şirketidir. Ocak 2016 itibarıyla şirket, Nokia'nın bir parçasıdır.

Alcatel fabrikası nerede?

Alcatel'in beyin takımını da Şanghay'a götürüp küresel yarışa devam ediyorlar. Şirketin Shenzhen'deki üretim merkezinde Mobil Telefon Üretim Bölüm Başkanı Alain Lejeune ve ekibiyle görüşmemizden anladım ki, sadece marka değil, üst düzey yönetici ve beyin takımının önemli kısmı da Fransız.

Alcatel hisse kimin?

Alcatel hisse kimin?
Günlük
Şirket İsmi | ALCATEL LUCENT TELETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.
Genel Müdür | ÖZGÜR DENİZ ERZİNCAN
Yönetim Kurulu Üyeleri | ERIC JEAN- EDOUARD DECOURCHELLE ;JEAN-LUC KHAYAT;DENİZ UNAT;DEĞERHAN USLUEL;AGAH UĞUR;ÖZGÜR DENİZ ERZİNCAN;
İşçi Sendika |
İşveren Sendika |

Alcatel ne iş yapar?

Alcatel ne iş yapar?
ALCATEL LUCENT TELETAŞ TELEKOMÜNİKASYON ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Alcatel Teletaş Telekomünikasyon Endüstri Ticaret A.Ş., Türkiye merkezli bir iletişim hizmetleri ve ekipmanları sağlayıcısıdır. Şirket, ister basit telefon hizmeti için ister kompleks multimedya ağları için olsun çözümler sunmaktadır.

Teletaş ne oldu?

Daha evvel kurulmuş olan TELETAŞ Personeli Eğitim ve Dayanışma Vakfı da bir miktar hisse sahibi oldu. Tabiatıyla personele tahsis edilen ve Vakfın satın aldığı hisseler C grubu hisselerdi. Zaman içinde oluşan bir teamüle göre TELETAŞ'tan ayrılan personel hisselerini bu Vakfa hibe ettiler.

Teletaş nedir?

1960'ların sonunda PTT bünyesinde telekomünikasyon alanında teknoloji geliştirmesi için bir araştırma laboratuvarı kurulmuştu. PTT ARLA adını taşıyan bu birim 1983'te şirketleşti ve Teletaş'a dönüştü.

TCL ve Alcatel aslında farklı şirketlerdir. Alcatel, 2004 yılında Fransa merkezli Alcatel-Lucent ile TCL ortaklığında kurulmuş bir girişim şirketiydi. Ancak 2005 yılında TCL, Alcatel'in Alcatel-Lucent'te bulunan yüzde 45 hissesini satın alarak Alcatel'i bir Çin markası haline getirmiştir.

Alcatel-Lucent, Fransa merkezli bir telekomünikasyon ekipmanları şirketidir. Merkezi Boulogne-Billancourt şehrinde bulunmaktadır. Ocak 2016 itibarıyla Nokia'nın bir parçası haline gelmiştir.

Alcatel'in fabrikası Shenzhen'de bulunmaktadır ve üretim merkezinde Fransız asıllı üst düzey yönetici ve beyin takımı bulunmaktadır.

Alcatel Lucent Teletaş Telekomünikasyon Anonim Şirketi, Türkiye merkezli bir iletişim hizmetleri ve ekipmanları şirketidir. Basit telefon hizmetinden kompleks multimedya ağlarına kadar çeşitli iletişim çözümleri sunmaktadır.

Teletaş, 1960'ların sonunda PTT bünyesinde telekomünikasyon alanında teknoloji geliştirmek amacıyla kurulan bir araştırma laboratuvarının 1983'te şirketleşerek dönüştüğü bir şirkettir. Ayrıca TELETAŞ Personeli Eğitim ve Dayanışma Vakfı da hisse sahibi olmuştur.

Kizarmis pilav hangi ulkeye ait?

Ense kalinligi ne anlama geliyor?

1. Konular

1. 1.281.106
  2. Mesajlar

1. 1.678.457
  3. Kullanıcılar

1. 31.753
  4. Son üye

Geri
Üst Alt