haberci
Efsanevi Üye

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan 2024/14 numaralı genelge çerçevesinde hayata geçirilen TEDAŞ başvuru kapısı artık hizmetinizde!
Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), toplumun hizmetlerine daha kolay erişim sağlamak ve kamuya destek olmak amacıyla inovatif bir adım atmaya karar verdi. "TEDAŞ Başvuru Kapısı" adı verilen bu yeni uygulama, vatandaşların TEDAŞ ile iletişimini daha şeffaf, etkili ve izlenebilir hale getirerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.
Bu yenilikçi sistem sayesinde yapılan başvurular kayıt altına alınıyor ve süreç adım adım takip edilebiliyor. Artık vatandaşlar, taleplerinin durumunu anlık olarak görebilecek ve takip edebilecekler. "Rehberlik, Teftiş ve Denetim Faaliyetlerinin Düzenli ve Etkin Bir Şekilde Yerine Getirilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" doğrultusunda geliştirilen TEDAŞ Başvuru Kapısı, kurumsal şeffaflığı artırmanın yanı sıra vatandaşlarla kurum arasında güvenilir bir iletişim köprüsü kurmayı amaçlıyor.
TEDAŞ Başvuru Kapısı sayesinde vatandaşlar, proje onayları, kamulaştırma süreçleri, eğitim faaliyetleri gibi konulardaki şikayet ve ihbarlarını doğrudan TEDAŞ'a iletebilecekler. Artık iletişim daha hızlı ve sorunsuz olacak, TEDAŞ'a ulaşmak daha kolay hale gelecek. Artık elektrik sayacı ya da LED armatürler gibi konulardaki taleplerinizi TEDAŞ'a iletmek çok daha pratik hale geldi. - ANKARA