S
SoruCevap
Guest
Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
1 paket oda sıcaklığında margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
5 yemek kaşığı pudraşekeri
1adet yumurta
1 çay bardağı nişasta
1 paket vanilya ve kabartma tozu
1 çay bardağı hindistan cevizi
Aldığı kadar un
Üzeri için;
Çikolata
Pata süsleri
Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığındaki margarini, yumurtayı, pudraşekerini ve sıvı yağını bir kaba alıp, mikserle yeterlice karıştıralım.
Daha sonra kuru gereçleri ek edip elimizle yoğuralım, istediğiniz formu verelim. Ben görseldeki üzere hal verdim. İster yuvarlayın ortasına çukur açın ister silindir üzere yapıp iki ucunu birleştirin.
Önceden ısınmış 170 derece fırına verelim. Hafif pembeleşince çıkaralım.
Benmari yolu erittiğim çikolatayla süsleyelim.
Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket oda sıcaklığında margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
5 yemek kaşığı pudraşekeri
1adet yumurta
1 çay bardağı nişasta
1 paket vanilya ve kabartma tozu
1 çay bardağı hindistan cevizi
Aldığı kadar un
Üzeri için;
Çikolata
Pata süsleri
Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığındaki margarini, yumurtayı, pudraşekerini ve sıvı yağını bir kaba alıp, mikserle yeterlice karıştıralım.
Daha sonra kuru gereçleri ek edip elimizle yoğuralım, istediğiniz formu verelim. Ben görseldeki üzere hal verdim. İster yuvarlayın ortasına çukur açın ister silindir üzere yapıp iki ucunu birleştirin.
Önceden ısınmış 170 derece fırına verelim. Hafif pembeleşince çıkaralım.
Benmari yolu erittiğim çikolatayla süsleyelim.
Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı