<
S
SoruCevap
Tek Kaselik Tahinli Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı su
2 tatlı kaşığı tepeleme nişasta
3 tatlı kaşığı tepeleme un
2 tatlı kaşığı tahin
3 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı margarin yahut tereyağı
Tek Kaselik Tahinli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Margarin hariç tüm gereçleri karıştırıp, ocağa alıyoruz.
Kaynayana kadar karıştırıyoruz.
Kaynamaya başlayınca 1 – 2 dakika daha karıştırıp, ocağın altını kapatıyoruz.
Son olarak margarini daha muhallebi sıcakken ekleyip karıştırıyoruz.
Kaseye alıp, istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz servise hazır afiyet olsun.
Tek Kaselik Tahinli Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı su
2 tatlı kaşığı tepeleme nişasta
3 tatlı kaşığı tepeleme un
2 tatlı kaşığı tahin
3 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı margarin yahut tereyağı
Tek Kaselik Tahinli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Margarin hariç tüm gereçleri karıştırıp, ocağa alıyoruz.
Kaynayana kadar karıştırıyoruz.
Kaynamaya başlayınca 1 – 2 dakika daha karıştırıp, ocağın altını kapatıyoruz.
Son olarak margarini daha muhallebi sıcakken ekleyip karıştırıyoruz.
Kaseye alıp, istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz servise hazır afiyet olsun.
Tek Kaselik Tahinli Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı