Son Konular

Tek musteri benim neden bardak siliyorsun film?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Tek müşteri benim neden bardak siliyorsun film?

Filmdeki baş karakterlerden Jim barda tek başına oturmaktadır. Barın öbür tarafında da geminin insan görünümlü android barmeni Arthur vardır. Jim içkisini içerken o da bardakları silmektedir. Şu diyalog geçer aralarında: – Tek müşteri benim niye hep bardak siliyorsun?

Parazit gerçek mi?

Parazit bir kurgu yapım olsa da Seul'de binlerce kişi banjiha adı verilen bodrum katındaki dairelerde yaşıyor. BBC Korece Servisi'nden Julie Yoon, bu dairelerde hayatın nasıl olduğunu öğrenmek için banjihalarda yaşayan birkaç Seullüyle konuştu. Oh ke-cheol'un evi, Parazit filmini andırıyor.
Yayın tarihi: 21 Mayıs 2019 (Fransa) Yönetmen: Bong Joon-ho Adaylıklar: Cannes Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, DAHA FAZLA Ödüller: Altın Palmiye.
Yıldızlararası filminin ana fikri nedir?
İşte filmin ana teması da aslında kara deliğin içinde neler olup bittiğini bilmememize dayanmakta. Kara deliklere ilişkin alternatif fizik modelleri vardır. Bu modellerden bazıları kuantum kuramıyla kütleçekimi birleştiren kuantum kütleçekim kuramlarıdır ki, en popülerleri arasında sicim kuramları yer alır.
Bana bunu yapamazsınız Bu şirketi ben kurdum Hangi film?
1999 yapımı Silikon Vadisi'nin Korsanları, internet ve bilgisayar dünyasında çığır açan iki isim Apple'ın kurucusu Steve Jobs ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in genç yaşlarda yollarının nasıl kesiştiğini, aralarındaki çekişmeyi ve şirketlerini kurduktan sonra nasıl çıkışa geçtiklerini anlatan bir biyografi.

Parazit filmi güzel mi?

kesinlikle iyi film ama birazcik abartilmis sanki. benden 7.7 puan aldi. başka sinema sayesinde vizyona girmiş müthiş kore yapımı film. hikaye kurgusu çok özgün karakterler çok gerçekçi yansıtılmış.yine de bu güzel konu daha farklı bitirilebilirdi.izlemeye değer bulacaksınız.

Interstelların sonunda ne oluyor?

Filmin orijinal sonu uzayın kendisi kadar karanlık. Cooper'ın solucan deliği içerisinde ölünce, haliyle kızı Murphy ile de buluşamıyor. Murphy insanları kurtaracak denklemleri çözüp kahraman olamıyor. Ve film bitiyor.
Facebook platformunun kurucusu Mark Zuckerberg'ün devrim yaratan sosyal ağı kurma hikayesi ve Zuckerberg'e açılan davaları ele alan David Fincher imzalı film.

Cimento su gecirir mi?

Zeytin agaci ortalama ne kadar yasar?

1. Konular

1. 1.281.140
  2. Mesajlar

1. 1.678.835
  3. Kullanıcılar

1. 31.783
  4. Son üye

Geri
Üst Alt