Son Konular

Tek Yufkadan Lavaştan Tavada Fit Gözleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Tek Yufkadan Lavaştan Tavada Fit Gözleme Tanımı İçin Malzemeler
1 adet yufka yahut lavaş (ben çiğköfte lavaşı kullandım)
2 dilim istediğiniz peynir (60 gr)
1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı süt
1 tatlı kaşığı organik tereyağı

Tek Yufkadan Lavaştan Tavada Fit Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yoğurt ve sütü güzelce karıştıralım.
Yufkanın/lavaşın ön tarafındaki tüm yüzeye sürelim.
Daha sonra peyniri ortaya yerleştirelim ve görseldeki üzere katlayalım.
Tavamızda tereyağını eritelim ve gözlememizi ön-arkasını kızarana kadar kapağını kapatarak pişirelim. 5 dakika sonra gözleme hazır afiyet olsun
Not 1 : sağlıklı ve yanlışsız beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan "diyetisyenesengul" paylaşıyorum

Not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum "diyetisyenesengul" instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. sevgiler ️.

Tek Yufkadan Lavaştan Tavada Fit Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

S

Mis Kokulu Tarçınlı Kremalı Havuçlu Pamuk Kek Videolu

S

Dört Malzemeli Damla Çikolatalı Kıyır Kurabiye

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Lavaştan Pratik Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler 250 gram orta yağlı tek çekim yapılmış kıyma 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ 1 adet kırmızı kapya biber 1 adet orta boy soğan 5 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası 5 çorba kaşığı domates sosu 1 ‘ er çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Kayseri Yağlaması (Şebit) Tanımı İçin Malzemeler Harcı için 400 gram kıyma 2 büyük kuru soğan 2 yeşil biber 1 kırmızı kapya 1 diş sarımsak Karabiber Kimyon Pul biber 2 orta uzunluk domates 1 yemek kaşığı domates salçası 1 su bardağı su 1 yemek kaşığı tereyağı Sıvı yağ Hamur malzemesi 2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Pratik Ev Baklavası Tarifi Baklava, Türk mutfağının en sevilen tatlılarından biridir ve özenle hazırlanmış bir ev baklavası, misafirlerinize ikram edebileceğiniz harika bir lezzettir. İşte size hem yeni başlayanların hem de deneyimlilerin kolayca yapabileceği pratik bir baklava tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Tortilla ekmeği ile ne yenir? Tortilla Ekmeği ile Birbirinden Leziz 11 Tarif - #1 Tavuk Quesadilla. Lezzetli.ve.pratik. - #2 Köri Soslu Tavuk Wrap (Videolu Nefis Tarif) ♨️Derya Jerdev♨️ - #3 Nachos (Keyifli Bir Atıştırmalık) - #4 Burrito. - #5 Lavaşlı Lahmacun (tortilla ekmeği ile) - #6 Meksika...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
Yağlama hamuru yerine ne kullanılır? Hamur malzemesi hazırlamak yerine marketten altı – sekiz adet hazır lavaş veya tortilla alınır. Kıymalı yağlama harcı hazırlanır. Kayseri yağlamasını hazırlanması tamamlanıncaya kadar kıymalı harcın sıcak kalması gerekir. Yağlama kaç kat olur? Kıyma, domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri