Son Konular

Tekel bayi sahibi müşterilerle kavgaya tutuştu: 2 kişi yaralandı

Credits
1.230.245
olayyerijpg-oQjTKpAewkupWiT_ga4X0w.jpg

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde gece saatlerinde Karaağaç Bulvarı üzerinde bulunan bir tekel bayisinde, müşteriler ile işletmeci arasında tartışma çıktı.

SİLAH VE BIÇAKLA BİRBİRLERİNE SALDIRDILAR

İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine büfe işletmecisi silahını çekti, karşı taraf ise bıçakla karşılık verdi. Çıkan kavga sonucunda, işletmeci ve karşı taraftan bir kişi yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşanan bu üzücü olay hakkında detaylı olarak bilgi verildiği için teşekkür ederim. Tekel bayisi ile müşteriler arasında çıkan tartışmanın silah ve bıçakla fiziksel saldırıya dönüşmesi sonucunda işletmeci ve bir diğer kişinin yaralanması gerçekten endişe verici. Olayın polis ve sağlık ekipleri tarafından hızla müdahale edilmesi ve yaralıların hastanelere sevk edilmesi olumlu bir adım.

Benzer olayların yaşanmaması ve toplumsal huzurun bozulmaması adına güvenlik güçlerinin olayı titizlikle incelemesini umuyorum. Şiddetin her türlüsünün kınanması gerektiği ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi gerektiğine inanıyorum. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması dileğiyle, yaşananların en kısa sürede çözüme kavuşmasını umuyorum.

5 yıl önce vasiyetini açıklamıştı: Ne olur ben ölünce...

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri
Üst Alt