Modoratör
Efsanevi Üye
Tekir cinsi kediler nasıl olur?
Bu kedilerin alın kısımlarında farklı renklerden oluşan ve M harfine benzeyen bir desen bulunur. Kedinin vücudunda takip edildiği zaman yuvarlak hatlara sahip ve spiral bir görünüm ortaya çıkaran tüyler klasik tekir kürkü olarak adlandırılmaktadır. Bu kedilerin kuyruklarında da yuvarlak halkalar bulunabilir.
Tekir kediler Zeki mı?
Zeki ve meraklı kedilerdir. Eğitilmeleri çok mümkün değildir. Diğer kedi ırkları gibi uysal değillerdir.
Kedim sarman mı tekir mi?
Sarman kedi cinsi midir diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim; sarman bir kedi cinsi ya da ırkını değil tüy rengini tanımlamakta kullanılan bir sözcüktür. Sokaklarda gördüğünüz sarman kedilerin hemen hepsinin ırkı tekirdir. Evet, yanlış okumadınız, sarman kedilerin çoğu tekir melez ırkının sarı renkli olanlarıdır.
Sarman kedi tüy döker mi?
Sarman kedi tüy döker mi?
Sarman Kedisi Çok Tüy Döker mi? Tüy dökme eğilimleri, tüylerinin boyuna, yapısına ve sıklığına göre değişiklik gösterecektir. Genel tüy bakımları için haftada en az 2 kere fırçalanmaları önerilmektedir. Mevsimsel ve hormonal değişiklikler tüy dökme eğilimlerini arttıracaktır.
Tekir kediler çok tüy döker mi?
Tekir kediler çok tüy döker mi?
Tekir Kedisi Çok Tüy Döker mi? Tüylerinin yapısına göre bu sorunun da yanıtı değişebilir. Çok az tüy dökeni de, orta derecede de, çok tüy dökeni de vardır. Kısa tüylü olanların haftada 1 kere taranıp fırçalanmaları yeterli olur.
Kedinin Sarman olduğu nasıl anlaşılır?
Sarman Kedilerin Genel Özellikleri Genellikle Tekir kedilerden daha iri ve daha uzun tüylü olurlar. Tüy renkleri sarının tonlarında ve çoğunlukla gölgelidir. Tüyleri yoğun ve sıktır. Gözleri sarı renktir.
Sarman kedi yaramaz mı?
zeki, çevik, yaramaz, hırslı, umursamaz, kendini beğenmiş ve pis boğaz bir profilleri vardır. diğer kedilerde bu özellikler olmaz demiyorum; ama gerçekten her kedi cinsinin kendine özgü bir karakter ve davranış yelpazesine sahip olduğunu düşünüyorum. kediler aleminin en zeki en uslu en sevilesi türü.