Modoratör
Efsanevi Üye
Teknokent Koleji hangi meslekler var?
MESLEKİ ALANLAR VE DALLARI ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI DALLARI
- Bobinaj.
- Büro Makineleri Teknik Servisi.
- Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü
- Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi.
- Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım.
- Endüstriyel Bakım Onarım.
- Görüntü ve Ses Sistemleri.
- Güvenlik Sistemleri.
Teknokent Koleji kime ait?
Hatay'ın İskenderun ilçesinde eğitim hayatına yeni eğitim döneminde başlayacak olan TEKNOKENT Koleji'nin Kurucusu Gökhan Kıvrak, 6 bin metrekarelik alan üzerinde 5 bin metrekaresi kapalı alana sahip okullarında 30 derslik, Laboratuvar ve atölyeler bulunduğunu belirterek "Bu yıl sadece 9 ve 10'uncu sınıf öğrencilerin …
Teknokent Koleji ücretli mi?
Teknokent Koleji ücretli mi?
İskenderun TEKNOKENT Koleji kurucusu eğitimci girişimci Gökhan Kıvrak okullarında, öğrencilerden 4 yıl, boyunca okul, ücreti alınmayacağını, eğitim ücretinin tamamını devlet karşılayacağını belirterek "2018-2019 eğitim öğretim dönemine tüm hızıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.
Robert Koleji nereye bağlı?
Hâlen Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı, İngilizce eğitim yapan özel bir eğitim kurumu olarak hizmet vermeyi sürdürür. Karma eğitim yapan, hem gündüzlü hem yatılı öğrencileri olan bir okuldur….
Robert Lisesi
Wikimedia | © OpenStreetMap
Kuruluş | 1863
Ülke | Türkiye
Şehir | Arnavutköy, Beşiktaş, İstanbul
Teknokent Koleji kaç TL?
Okulumuzun Ortaokul kadememizin yıllık ücreti 20.000 TL yemek dahil olursa 22.000 TL dir Ayrıca 8 taksit imkanı mevcuttur. Okulumuzun lise kademesi %100 devlet desteklidir. Öğrencilerimiz eğitim ücreti ödemeden okulumuzda fen lisesi eşdeğerinde bir eğitim hizmeti alabileceklerdir.
Teknokent nedir ne işe yarar?
Teknokent nedir ne işe yarar?
Teknokent; üniversitelerin, araştırma kurumlarının ve sanayi kuruluşlarının aynı ortam içerisinde araştırma, geliştirme ve inovasyon çalışmalarını sürdürdükleri, katma değerli ürünler ortaya çıkardıkları, birbirleri arasında bilgi ve teknoloji transferi gerçekleştirdikleri; akademik, ekonomik ve sosyal yapının …
Türkiyede kaç Teknokent koleji var?
Kurum sahibi Halil Savaş Türkiye genelinde 37 tane Teknokent Koleji'nin olduğunu, Teknokent Koleji'nin olduğu şehirlerde eğitim ve öğretim faaliyetlerinin çıtasının yükseldiğine dikkat çekti.
Robert Koleji 100 burs veriyor mu?
Öğrencilerin yüzde 25 ile 26'sına kadar tam burs veriyoruz, onun dışında parçalı burslar da olabiliyor. Yaklaşık her yıl hazırlığa giren 50 öğrencimiz burs alıyor. Yüzde 100 dışında 50, 75, 85 gibi oranlarda da bursumuz var.
Teknokent te ne yapılır?
Teknokent te ne yapılır?
Teknokentlerde ağırlıklı olarak ileri ve yeni teknoloji alanında Ar-Ge çalışmaları yapılarak yeni ürünler ve yeni teknolojiler üretilmesi amaçlanıyor. ABD, bilgisayar teknolojisi alanındaki üstünlüğünü dünyada kurulmuş ilk teknokent olan Silikon Vadisi'nde geliştirilen ürünler ve teknolojiye borçludur.
Teknoparklar ne yapar?
Temel amacı bünyesindeki bilgi tabanlı şirketlerin, yenilikçilik (inovasyon) ve rekabetçilik kültürünü destekleyerek toplumun zenginliğini artırmak olan teknoparklar; üniversiteler, AR-GE kuruluşları, firmalar ve pazar arasında bilgi ve teknoloji akışını yönetip ve teşvik etmektedir.
Teknoparkta ne var?
Teknoparklar üniversiteler/araştırma kurumları ve sanayi kuruluşlarının aynı ortam içerisinde araştırma, geliştirme ve yenilikçilik çalışmalarını sürdürdükleri; birbirleri arasında bilgi ve teknoloji transferi gerçekleştirdikleri; akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği organize araştırma – geliştirme.