Tel Şehriye Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Muzlu Portakal Aromalı Ağlayan Pasta

T

Körili Sebzeli Tavuk

<
T

theking

Tel Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 adet soğan
1 adet havuç
3 yemek kaşığı tel şehriye
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Et bilyon 1 adedin yarısı
2 yemek kaşığı yağ

Tel Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye yağı koyup, üzerine doğradığımız küçük küçük soğanları ekliyoruz. Biraz kavurup, üzerine rendelediğimiz havuçları ekliyoruz.
Daha sonra salçayı ekliyoruz üzerine suyu ekleyip, biraz kaynatıp, tel şehriyeyi ekliyoruz ben o denli yapıyorum zira tel şehriyeyi direk koyduğumuzda hamurlaşıyor.
Sudaki havuçları ve soğanları biraz kaynatıp, o denli şehriyeyi ekleyin daha hoş oluyor suyu katın ağır olur.
Çorbamız hazır olduğunda üzerine kuru nane ekleyip, afiyetle yiyebilir siniz
Tel Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Muzlu Portakal Aromalı Ağlayan Pasta

T

Körili Sebzeli Tavuk

Geri
Üst Alt