- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
Telefon yedekleme nasıl olur?
Google hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap ekleyerek yedekleme sürecini tamamlayın. Android O (8.0) işletim sistemli cihazlarda Ayarlar > Sistem > Yedekleme menüsünden "Google Drive'da yedekleme" seçeneğini etkinleştirin. Google hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap ekleyerek yedekleme sürecini tamamlayın.
Samsung yedekleme nasıl silinir?
Samsung yedekleme nasıl silinir?
Otomatik Yedekleme Resim Silme "Ayarlar" simgesini bulun ve Android tabletinizde ona dokunun. Aşağı kaydırarak "Hesaplar ve Senkronizasyon" seçeneğini tıklayın. Şimdi senkronize edilmiş e-posta adresinizi bulmak için aşağı kaydırın. Tüm otomatik yedekleme öğelerinin "Senkronizasyon Ayarları" na erişebilirsiniz.
Android uygulama Yedekleme nasıl yapılır?
Android uygulama Yedekleme nasıl yapılır?
Ayarlar ve mobil uygulama yedekleme:
- Adım #1: Cihazınızın Ayarlar ekranını açın.
- Adım #2: Hesaplar ve Yedekleme bölümünü açın.
- Adım #3: Yedekle ve Geri Yükle seçeneğine dokunun.
- Adım #4: Verilerimi Yedekle seçeneğini aktif hale getirin.
- Adım #5: Değişen bir süre sonunda tüm cihaz verileriniz yedeklenek.
Google fotoğrafları uygulamasını silersek ne olur?
Fakat bir süre uygulamayı deneyip memnun kalmayarak uygulamayı silerseniz, Google Fotoğraflar üzerinde aktif etmiş olduğunuz otomatik yedekleme özelliği cihazınızdaki tüm fotoğrafları yedeklemeye devam ediyor ve böylece internet kullanımızda kullanılmaya devam ediyor.
Google Fotoğraflar kilitli klasör nerede?
Google Fotoğraflar kilitli klasör nerede?
Kilitli Klasör oluşturma
- Google Fotoğraflar uygulamasını açın.
- Kitaplık Yardımcı programlar. Kilitli Klasör'e gidin.
- Kilitli Klasör oluştur'a dokunun.
- Cihazınızın kilidini açmak için ekrandaki talimatları uygulayın. Klasörünüz boşsa "Burada henüz bir şey yok" mesajını görürsünüz.
WhatsApp mesaj yedekleri nerede?
WhatsApp mesaj yedekleri nerede?
Sohbet geçmişi nasıl geri yüklenir
- WhatsApp'ı açın, Diğer seçenekler > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne dokunun.
- Sohbetlerinizi yedeklemek istediğiniz Google Hesabını seçin.
- YEDEKLE'ye dokunun.
- Yedeklemeniz kaydedildikten sonra WhatsApp'ı mevcut cihazınızdan kaldırıp yeni Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.