Modoratör
Efsanevi Üye
Telefondan telefona nasıl bağlanır?
İlk olarak telefonunuzun ayarlar bölümüne girin. Ardından ayarlar sayfasında "Diğer" yazan seçeneğe geliniz. Buradan "Diğer" sayfasında "Tethering ve taşınabilir hotspot" seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada "Kablosuz hotspot kurulumu yap" yazısına tıklayın.
Hotspot internet paylaşımı nasıl yapılır?
Çoğu Android telefon kablosuz bağlantı, Bluetooth veya USB üzerinden mobil veri bağlantısını paylaşabilir….Başka bir cihazı telefonunuzun hotspot'una bağlama
- Diğer cihazda, söz konusu cihazın kablosuz seçenekleri listesini açın.
- Telefonunuzun hotspot adını seçin.
- Telefonunuzun hotspot şifresini girin.
- Bağlan'ı tıklayın.
Paylaşımı nasıl yapılıyor?
Paylaşımı nasıl yapılıyor?
Adım adım internet paylaşımı işlemi
- Adım 2: Kablosuz bağlantı ve ağlar seçeneğini açın.
- Adım 3: Bağlantı paylaşımı ve mobil ortak erişim noktasına tıklayın.
- Adım 4: Taşınabilir WLAN ortak erişim noktası seçeneğine tıklayın.
- Adım 5: Açılan pencereden Kablosuz ortak erişim noktasını yapılandır seçeneğine tıklayın.
Mobil veri nasıl açılır?
Mobil veri nasıl açılır?
Mobil verileri açmak / kapatmak için aşağıdaki adımlara bakın:
- Ana ekranda Ayarlar'a dokunun. Şekil.1.
- Veri kullanımı öğesine dokunun. İncir.
- Mobil verileri aç Şek.
- Mobil veri limitini ayarla'yı açın.
- Zaman seçeneğine dokunun.
- Bir limit kapsamı belirlemek için limit çizgilerini yukarı veya aşağı sürükleyin.
Bluetooth ile internet paylaşımı nasıl yapılır?
Henüz yapmadıysanız Bluetooth'u "Açık" hale getirin. Aradığınız cihaz göründüğünde telefonunuzu seçin ve eşleştirme adımlarını izleyin. Eşleştirildikten sonra, telefonunuzda "Ayarlar"dan "Ağ ve İnternet" bölümünü, seçin. "Hotspot Bağlantısı"nı açın ve "Bluetooth Paylaşımı"nı açın.
Türk Telekom internet paylaşımı nasıl yapılır?
Türk Telekom Prime Mobil Hattınız ile İnternet Paylaşımı İnternet paylaşımı için Türk Telekom Prime tarifelerine geçmeniz ve paylaşmak istediğiniz data hattınızın numarasını 10 haneli olarak "PAYLAS 5XXXXXXXXX" şeklinde yazıp 5555'e göndermeniz yeterlidir.
Mobil veri açılmıyor nasıl açılır?
Mobil veri açılmıyor nasıl açılır?
Ayarlar uygulamanızı açıp Ağ ve internet ya da Bağlantılar'a dokunun. Cihazınıza bağlı olarak bu seçenekler farklı olabilir. Kablosuz bağlantıyı kapatıp mobil veriyi açın ve herhangi bir fark olup olmadığını kontrol edin. Herhangi bir fark yoksa mobil veriyi kapatıp kablosuz bağlantıyı açın ve tekrar kontrol edin.