Modoratör
Efsanevi Üye
Televizyona YouTube nasıl indirilir?
Kodu girme
- Telefon veya tabletinizde YouTube uygulamasını açın.
- Profil resminize dokunun ve Ayarlar'ı seçin.
- TV'de izle'ye dokunun.
- TV Kodu gir'e dokunun ve TV'nizde mavi renkte gösterilen kodu girin.
TV'den YouTube nasıl güncellenir?
TV'den YouTube nasıl güncellenir?
Hızlı ayarlar seçeneği sağ altta ise ekranın üst kısmında çark simgesine yön tuşları ile gelip "OK" tuşuna basın. Sağ yön tuşu ile "Görüntü-Ses-Kaynak" dan sonra "TV" sekmesine gelin. Sekmenin en altında bulunan "Hakkında" seçeneğini "OK" tuşu ile seçin. Açılan ekranda "Yazılım güncelleme" satırına gelin.
Televizyonda YouTube uygulaması nasıl açılır?
Başlamak için TV'nizde YouTube uygulamasını açıp soldaki gezinme bölümüne gidin, ardından Oturum aç'ı seçin. Birkaç farklı şekilde oturum açabilirsiniz. TV'de veya telefonda oturum açma seçeneği, belirli cihazlarda kullanılabilir.
YouTube Güncellenmiyor ne yapabilirim?
YouTube Güncellenmiyor ne yapabilirim?
YouTube uygulamasını güncelleme
- Google Play Store uygulamasını açın.
- Menü Uygulamalarım ve oyunlarım'a dokunun.
- Güncellemesi olan uygulamalarda "Güncelle" etiketi görünür.
- Tüm uygulamaları güncellemek için Tümünü Güncelle'ye dokunun.
Bazı videolar açılmıyor ne yapmalıyım?
- Adım: Chrome'u güncelleyin. Video ve oyunlar için bazen Chrome'un en son sürümü gerekir.
- Adım: JavaScript'i açın. Bazı medya için JavaScript gerekir.
- 3. Adım: İnternet bağlantınızı sıfırlayın. İnternet ağınız video veya oyunla ilgili sorunlara neden oluyor olabilir.
- Adım: Önbelleğinizi ve çerezlerinizi kontrol edin.
Telefondan televizyona görüntü aktarma nasıl yapılır?
Telefondan televizyona görüntü aktarma nasıl yapılır?
Android işletim sistemine sahip telefonunuz varsa; telefonunuza herhangi bir yazılım yüklemeden kolayca ekranı televizyona yansıtma imkanı sunan Google ChromeCast cihazı, en sık tercih edilen yöntemdir. HDMI Port üzerinden görüntü aktarımı sağlayan bu cihazı, televizyonunuzun USB girişine takmanız yeterli olacaktır.
Smart Tv'de YouTube var mı?
YouTube, farklı birçok televizyon cihazında (ör. akıllı TV'ler ve medya akış cihazları) kullanılabilir. YouTube; Google TV, Android TV ve bazı Apple TV'lerde de kullanılabilir.
YouTube video neden açılmıyor?
YouTube video neden açılmıyor?
Cihazınızı yeniden başlatın. Mobil veri bağlantınızı kapatıp açın. YouTube uygulamasının önbelleğini temizleyin. YouTube uygulamasını mevcut en yeni sürüme güncelleyin.
Samsung Tv'den YouTube nasıl silinir?
TV'nizde YouTube uygulamasını açın. Soldaki menüyü seçin. Hesaplar sayfasını açmak için hesap simgenizi seçin. Listeden hesabınızı seçip Hesabı Kaldır'ı tıklayın.
YouTube nereden açılır?
YouTube nereden açılır?
Kanal açmak isteyenler Google (Gmail) hesaplarını kullanarak Youtube'da oturum açabilirler. Eğer Google hesabınız yoksa önce Youtube ye olmanız gerekir. Youtube'da oturum açtıktan sonra Sol üst köşedeki seçeneklerden 'kanal oluştur' bölümüne gidin ve Marka Hesap adınızı girin. Böylece kanalınızı oluşturursunuz.