Son Konular

Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
8adet kuzu gerdan
10-15 adet arpacık soğan
4-5 adet patates
2 adet soğan
Terbiye için;
1 adet limon
1 yumurta sarısı
1 kaşık un

Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuzu gerdanları uygunca yıkayıp tencereye alın ve önlü artlı çevirerek biraz mühürleyin. Sonra doğanları ekleyip biraz daha mühürleyiz ve zeytinyağı ekleyip kavurun.
Havuçları dilimleyip, ekleyin birlikte kavurun ve sonra sıcak su ekleyin orta ateşte etler yumuşayana kadar daima sıcak su ek ederek pişirin.
En son patatesleri atıp hepsi yumuşayınca tuz ve karabiberini ekleyip, altını kapatın.
Bir kapta yumurta sarısı, un ve sıkılmış bir adet limonu karıştırıp ısınan çorbanın suyundan az az alıp arttırarak terbiyeyi hazırlayın ve yavaş yavaş haşlamaya ek edin. Maydanoz ile servis yapın. Afiyet olsun ‍
Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Hamburger Ekmeği Hamburger Köftesi Tarifi

S

Yaş Pasta Kac Gunde Bozulur

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Zerdeçallı Gerdan Çorbası (Şehriyeli, Terbiyeli Efsane) Tanımı İçin Malzemeler 5 su bardağı su (gerdan haşlamadan kalan et suyu) 1 adet gerdan eti (kemiklerinden ayırıp, ayıklandı) 3 yemek kaşığı şehriye(arpa şehriye kullandım lakin tel şehriye de olur) 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı yoğurt 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Lokum Kıvamında Kuzu Gerdan Tanımı İçin Materyaller 15 adet kuzu gerdan eti 5-6 adet yeşil biber 2 adet kuru soğan 8-9 adet arpacık soğan 8-9 adet çarliston biber 2-3 yemek kaşığı sirke Sosu için 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 2-3 diş sarımsak Yarım çay bardağı sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
theking
T
S
  • Soru Soru
Düdüklüde Sebzeli Kuzu Gerdan Tanımı İçin Malzemeler 1 kg kuzu gerdan 1 adet orta soğan 1 adet havuç 3 adet orta patates 1 adet biber Yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tepeleme domates salçası 1.5 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber Yeterince su Düdüklüde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 4-5 adet but küçük küçük parçalanmış 1 litre su 5-6 adet patates 3-4 adet havuç 3 dış sarımsak 2 adet kuru soğan 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı zerdeçal 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz 1 – 2 kısım maydanoz Terbiyesi için; 3 yemek kaşığı yoğurt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Nefis Terbiyeli Havuçlu Ispanak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 küçük uzunluk kuru soğan 2 diş ezilmiş sarımsak 1 büyük uzunluk havuç 1 tabak doğranmış ıspanak 4 su bardağı su Tuz Terbiyesi için : 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı Üzeri için : Biraz sıvı yağ, toz biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.281.499
  2. Mesajlar

    1. 1.679.421
  3. Kullanıcılar

    1. 31.816
  4. Son üye

Geri
Üst Alt