Son Konular

Tibbi cihaz yeterlilik belgesi nasil alinir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Tıbbi cihaz yeterlilik belgesi nasıl alınır?

Aday yeterlilik belgesi düzenlenmesi için, www.turkiye.gov.tr adresi Sağlık Bakanlığı e-Devlet Kapısı Üzerinden "Sunulan Hizmetler" başlığı altında yer alan "Tıbbi Cihaz Yeterlilik Belge Başvurusu" linkini seçer. Açılan ekranda "yeni başvuru" butonu tıklanır. Gelen ekrandaki bilgiler doldurulur.
Tıbbi cihaz satış ve tanıtım elemanı belgesi ne işe yarar?
Yönetmelik kapsamında düzenlenen eğitime katılan kişilerin aldığı sorumlu müdür, klinik destek elemanı ve satış ve tanıtım elemanı yeterlilik belgeleri, bu kişilere tüm tıbbi cihaz satış merkezlerinde çalışma hakkı kazandırmaktadır.

Tıbbi Cihaz Satiş Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği sorumlu müdür?

c) Acil servislerde ve hasta kabul saatleri sırasında polikliniklerde cihaz tanıtımı yapılamaz. (5) Satış ve tanıtım elemanlarının bu Yönetmelik kapsamındaki faaliyetlerinden satış ve tanıtım elemanı ile sorumlu müdür müteselsilen sorumludur.
Tıbbi Cihaz Satış ve Tanıtım Elemanı belgesi nasıl alınır?
Tıbbi cihaz işletmelerinde sorumlu müdür, satış ve tanıtım elemanı ve klinik destek elemanı olarak çalışabilmek için TCESİS içinde yer alan eğitimleri almak, sınavdan başarıyla geçmek ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'na başvurarak yeterlilik belgesini almak gerekmektedir.
Tıbbi Cihaz satış Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği hangi tarih?
Bu Yönetmelik; 7/6/2011 tarihli ve 27957 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, 7/6/2011 tarihli ve 27957 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği ile 9/1/2007 tarihli ve 26398 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Vücut Dışında Kullanılan (İn Vitro) …

Sağlik tesisinde tibbi cihazlar ile ilgili olumsuz olaylari takip etmekle ve Tibbi Cihaz uyari sisteminden kim sorumludur?

Tıbbi Cihaz Materyovijilans Sorumlusu: Sağlık tesisinde tıbbi cihazlar ile ilgili olumsuz olayları takip etmekle sorumlu personel.

Is plani tanimi nedir?

Devlette calisan dis hekimi ozelde calisabilir mi?

1. Konular

1. 1.281.405
  2. Mesajlar

1. 1.679.257
  3. Kullanıcılar

1. 31.809
  4. Son üye

Geri
Üst Alt