- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Tıbbi Sekreterlik Kursu Ücretleri ne kadar?
Tıbbi Sekreterlik Kursu ücretleri E-devlet onaylı sertifikalarımız için 2021 yılında 500.00-TL olarak belirlenmiştir. Sertifika alırken herhangi bir belge basım ücreti ve benzeri ücretleri ile karşılaşmazsınız.
Hastane sertifikası nasıl alınır?
Hasta kabul kursu sertifikası alabilmek için ilk önce üniversite onaylı hasta kabul kursuna katılmanız gerekmektedir. Uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilen hasta kabul kursuna katılıp eğitimi başarı ile tamamladığınızda üniversite onaylı hasta kabul kursu sertifikası sahibi olabilirsiniz.
Hasta kayıt sertifikası kaç günde alınır?
Hasta kayıt kabul işlemleri sekreterliği kursu sertifika eğitimi, internet ortamında uzaktan eğitim yöntemiyle verilmektedir. Eğitim süresi 30 gündür.
Tıbbi sekreterlik Kursu ücretli mi?
Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda başarılı olup, tekrar sınava giriş yapılmasına gerek bulunmamaktadır. Sertifika: Sertifikalar, e-sertifika olarak e-devlete yüklenecektir. E-sertifika için ücret alınmamaktadır.
Tıbbi sekreterlik Sertifikası ile atama olur mu?
Atamalarda ya da iş ilanlarında tıbbi sekreterlik sertifikası bulunan sekreter aranması halinde rahatlıkla başvuru yapmak ve çalışmak mümkün oluyor. Eğitimin pratiğe dayalı olarak verilmesi katılımcıların eğitim sonunda rahatlıkla çalışabilmesine katkı sağlıyor.
Hastanede çalışmak için hangi sertifika?
Hastanelerde hasta kabul görevlisi olarak çalışmak isteyenler tarafından alınması zorunlu olan bu kurs sonucunda başarılı kursiyerlere MEB Onaylı "Hasta Kabul Sertifikası" verilmektedir. E-devlette görünen tek resmi sertifika kurumumuz tarafından verilmektedir.
MEB onaylı hasta Kabul sertifikası nasıl alınır?
Eğitim süreci boyunca derslere devamlı ve düzenli katılım göstermeniz önem taşımaktadır. MEB Onaylı Hasta Kayıt Kabul Eğitimi sona erdiğinde, derslere devamlı katılım sağlayan kişiler sınava tabi tutulacaktır. Sınavda başarılı olan katılımcılar, MEB Onaylı Hasta Kayıt Kabul Eğitimi Sertifikası almaya hak kazanacaktır.
Hasta Kabul Sertifikası ile nerelerde çalışabilir?
Hasta Kabul Sekreterliği Sertifikası Ne İşe Yarar?
Bu sertifikayı alanlar sağlık kuruluşlarında çalışabilmektedir. Kamu ve özel hastaneler, aile ve diş hekimi yanında çalışabilir. Diyaliz merkezi, tüp bebek merkezi, özel muayenelerde vb. yerlerde çalışabilmektedirler.
Bu mesleği yapmak için eğer meslek yüksekokullarının tıbbi sekreterlik bölümünden mezun değilseniz sertifika almanız şarttır. Bu sertifika sayesinde kolaylıkla işe girebilirsiniz. Bu meslekte, tıbbi sekreterlik ve hasta arasında çok iyi bir iletişim olmalıdır.
Sertifika ile hastanede çalışabilir mi?
Birçok insan sadece hastane gibi alanlarda daha doğrusu hastane ve sağlık ocağı gibi alanlarda çalışma fırsatı olduğunu düşünse de hasta kabul sertifikası ile birlikte sağlık sektöründe pek çok alanda çalışabiliyorsunuz. Çünkü hasta kabul sekreterliğine ihtiyaç duyulan sağlık alanlarının henüz bir sınırı yok.