Tiktok Banka Hesabı Nasıl Eklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Tiktok banka hesabı nasıl eklenir? Tiktok hesabınıza banka hesabı eklemek için öncelikle uygulamayı açın. Profilinize gidin ve "Ayarlar" bölümüne dokunun. Ardından "Hesap Ayarları"na tıklayın ve "Ödeme Yöntemleri"ni seçin. "Banka Hesabı Ekle" seçeneğini seçin ve gerekli bilgileri girin. Banka hesabınızı doğrulamak için Tiktok size bir miktar para yatıracaktır. Bu miktarı hesabınızdan kontrol edin ve Tiktok'a bildirin. Banka hesabınız başarıyla eklenmiş olacaktır. Artık Tiktok üzerinden ödemelerinizi alabilirsiniz.
İçindekiler

Tiktok'ta banka hesabı eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Tiktok uygulamasını açın ve profilinize gidin.
2. Adım: Profil sayfanızda sağ üst köşede bulunan üç noktalı menü simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden "Ayarlar ve Gizlilik" seçeneğine dokunun.
4. Adım: "Ödeme" başlığı altında yer alan "Banka Hesabı Ekle" seçeneğine tıklayın.
5. Adım: Açılan sayfada banka hesabı eklemek için gerekli bilgileri girin. Bu bilgiler arasında banka adı, IBAN numarası ve hesap sahibi bilgileri bulunur.
6. Adım: Bilgileri girdikten sonra "Kaydet" veya "Onayla" butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın.
Not: Banka hesabı ekleme işlemi için bazı ek güvenlik adımları da gerekebilir. Bu adımları takip ederek hesabınızı doğrulayabilirsiniz.

Tiktok Banka Hesabı Eklemek İçin Hangi Bilgilere İhtiyacım Var?

Tiktok'ta banka hesabı eklemek için aşağıdaki bilgilere ihtiyacınız vardır:
1. Banka Adı: Hesabınızın bulunduğu bankanın adını girmeniz gerekmektedir.
2. IBAN Numarası: Hesabınızın IBAN numarasını doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. IBAN numarası hesap numarasıyla birlikte banka ve ülke bilgisini içerir.
3. Hesap Sahibi Bilgileri: Hesabın sahibi olan kişinin adı, soyadı ve diğer gerekli bilgileri girmeniz gerekmektedir.
Bu bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girdikten sonra banka hesabınızı Tiktok'a ekleyebilirsiniz.

Tiktok Banka Hesabı Eklemek İçin Hangi Güvenlik Adımları Gereklidir?

Tiktok'ta banka hesabı eklerken güvenlik adımları da bulunmaktadır. Bu adımlar aşağıdaki gibi olabilir:
1. Doğrulama Kodu: Banka hesabı eklerken telefonunuza veya e-posta adresinize gönderilen doğrulama kodunu girmeniz istenebilir.
2. Kimlik Doğrulaması: Bazı durumlarda kimlik doğrulama adımları da gerekebilir. Bu adımlarda kimlik belgenizin fotoğrafını çekmeniz veya belirli bilgileri girmeniz istenebilir.
3. İki Aşamalı Doğrulama: Tiktok'ta hesap güvenliğini artırmak için iki aşamalı doğrulama kullanabilirsiniz. Bu durumda banka hesabı eklerken ek bir doğrulama adımı daha gerekebilir.
Bu güvenlik adımlarını takip ederek banka hesabınızı Tiktok'a ekleyebilir ve hesabınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Tiktok uygulamasında profil sayfanıza girin.
Hesap ayarlarına tıklayın.
Ödeme ayarlarına gidin.
Banka hesabı ekle seçeneğine tıklayın.

Tiktok profilinize girin.
Hesap ayarlarına tıklayın.
Ödeme ayarlarına gidin.
Banka hesabı ekle seçeneğine tıklayın.
Gerekli bilgileri girip kaydet butonuna tıklayın.

S

Tabsıra Kime Aittir?

S

Özel Hastaneler Covid İçin Ücret Alıyor Mu?

1. Konular

1. 1.282.896
  2. Mesajlar

1. 1.683.851
  3. Kullanıcılar

1. 32.231
  4. Son üye

Geri
Üst Alt