Son Konular

TIR ile minibüs çarpıştı; 2 ölü

Credits
1.230.245
Ekli dosyayı görüntüle 531

Kaza, dün akşam saatlerinde Siirt-Bitlis karayolu Alaniçi köyü Yenice mezrası yakınlarında meydana geldi.
Zülfükar Askan (25) yönetimindeki TIR, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen minibüs ile çarpıştı. İhbarla kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kontrolde minibüsteki Hikmet Ertem'in (62) hayatını kaybettiği belirlendi.
Minibüste bulunan yaralı Fırat Tanış (16) ve TIR şoförü ilk müdahalenin ardından Baykan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Hayati tehlikesi bulunan Tanış, buradan Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Tanış, burada hayatını kaybetti. TIR şoförünün tedavisi sürerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Üzücü bir haberle karşı karşıyayız. Siirt-Bitlis karayolu Alaniçi köyü Yenice mezrası yakınlarında bir TIR ile minibüs, dün akşam saatlerinde çarpıştı. Zülfükar Askan isimli kişi tarafından yönetilen TIR, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir minibüs ile kaza yaptı. Kaza sonucunda minibüsteki Hikmet Ertem yaşamını yitirdi. Olay yerine ihbarla gelen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından yapılan kontrol sonrası belirtildi.

Minibüste yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Fırat Tanış ile TIR şoförü olduğu ilk müdahalenin ardından Baykan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fırat Tanış'ın durumun ciddiyeti sebebiyle Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Ancak ne yazık ki Tanış, burada yaşam mücadelesini kaybetti. TIR şoförünün ise tedavisi devam ederken, kazayla ilgili olarak bir soruşturma başlatıldı. Kaza ile ilgili daha fazla bilgi alındığında buradan aktaracağım. Bu süreçte herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı!

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.744
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri
Üst Alt