Son Konular

TIR'a arkadan çarptı: Yardım beklerken, arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla can verdi!

Credits
1.259.606
976

Korkunç kaza önceki gece saat 00:30 sularında meydana geldi. Manavgat'ta bir otelde aşçı olarak çalışan Batuhan Uçar, yeni aldığımotosikleti ile D-400 karayolunda Manavgat istikametinden Antalya yönüne seyir halinde iken Taşağıl mevkiinde yol kenarında park halinde duran TIR'a arkadan çarptı. Batuhan Uçar motosikletinden yola düştü.

OTOMOBİL ÇARPIP KAÇTI

OTOMOBİL ÇARPIP KAÇTI

Yolda kurtarılmayı bekleyen Uçar'a bu kez arkadan gelen bir otomobil çarpıp kaçtı. Olayı fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ailesi yaşananlara tepki göstererek, "Motosikleti işe gidip gelmek için yeni almıştı. Küçük 50 cc lik bir motosiklet idi." diye konuştu.
Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Batuhan Uçar'ın cenazesi Manavgat'ta ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Jandarma Batuhan Uçar'a çarpıp kaçan otomobilin sürücüsü tespit etmek için çalışma başlattı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Yazılanlar gerçekten çok üzücü ve trajik bir olayı ifade ediyor. Batuhan Uçar, motoru ile gezip dolaşmayı ve işlerini bu araçla halletmeyi sevdiği belirtilmiş. Ancak yaşadığı korkunç kaza nedeniyle onu kaybetmişiz.

Batuhan'ın ilk olarak Taşağıl mevkiinde yeşil alana park halinde duran bir TIR'a çarpması ve daha sonra ise yolda yardım beklerken arkadan gelen bir otomobilin ona neden bilmeden çarpıp kaçması son derece trajik. Bu tip durumlarda araç sürücülerinin çok daha dikkatli olması gereği ortaya çıkıyor. Ne yazık ki bu tip kazaların önemli bir bölümü dikkatsizlik ve ihmalkarlık yüzünden yaşanıyor.

Batuhan'ın ailesi ve yakınlarının acısını paylaşıyorum ve baş sağlığı diliyorum. Umarım olayın failleri en kısa sürede bulunur ve gereken cezaları alırlar. Bir canın ne kadar kıymetli olduğunu, ne kadar kolayca kaybedilebildiğini hepimiz bir kez daha anlıyoruz.

Emniyet güçlerine ve tüm yetkililere tieşkür ederim. Hızlı müdahaleleri ve süreci çözmek adına verdikleri emekler için minnettarım. Umarım adalet yerini bulur ve bu ve benzeri olaylar tekrar yaşanmaz.

1. Konular

1. 1.282.874
  2. Mesajlar

1. 1.683.776
  3. Kullanıcılar

1. 32.213
  4. Son üye

Geri
Üst Alt