Neler yeni

Son Konular

Tolga Sarıtaş Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuş, Türk dizi, sinema oyuncusu ve müzisyen olarak tanınmaktadır. Halil Akkant Lisesi'ni bitirdikten sonra, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda oyunculuk yapmaya başlamıştır. 2011 yılında televizyon kariyerine "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisiyle adım atan Sarıtaş, "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Şehzade Cihangir rolüyle büyük bir çıkış yapmıştır. Ardından "Söz", "Arıza" ve "Baba" gibi projelerdeki başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Son olarak, "Teşkilat" dizisinde Altay karakterine hayat vermiştir. Ayrıca müzikle de ilgilenen Sarıtaş, gitar ve bateri çalmaktadır. Kariyerinde kazandığı çok sayıda ödülle yeteneğini kanıtlayan Tolga Sarıtaş, hem oyunculuk hem de müzik alanındaki başarılarıyla tanınan çok yönlü bir sanatçıdır.
Adı: Tolga Sarıtaş
Doğum Tarihi: 30 Mayıs 1991
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.81 m.
Kilosu: 75 kilo
Burcu: İkizler
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Koyu Sarı
Kardeşleri: Gencay Sarıtaş, Berfin Sarıtaş
Eşi: Zeynep Mayruk Sarıtaş
Instagram: https://www.instagram.com/tolgasaritas_/
Evcil Hayvanları: Köpeği var.

Ailesi: Aslen Sivaslı, doğma büyüme İstanbullu. Babası tekstilci annesi ev hanımı. Berfin ve Gencay isimlerinde iki kardeşi var.
Çocukluk yılları:
Lise yıllarından itibaren çalışmaya başladı. Dışarıda oyun oynamaktan ziyade bir an önce hayata atılmak isteyen bir çocuktu. "Daha liseye giderken, hayatı öğreneyim diye annem beni mobilyacının yanına çırak olarak vermişti. Bir arkadaşımın babasına yardım etmek için pazarcılık yapmışlığım da var. Ben dışarı çıkıp oyun oynamaktan ziyade, içinde fazlasıyla hayata atılma isteği olan bir çocuktum. Bu yüzden de çok sosyaldim. Derslerim de gayet iyi olduğundan, her zaman üstesinden gelecek yeni uğraşlar arıyordum kendime."
Eğitim hayatı: Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamladı. Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda çeşitli tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünde okumakta.
Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle başladı.
Hangi proje ile parladı? 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde canlandırdığı 'Şehzade Cihangir' karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.
Kişilik özellikleri: Çalışkan, sempatik, mütevazi, azimli, disiplinli, ön görülü.
Sosyal: Setten arta kalan zamanını 'kıymetlilerim' dediği ailesi ve arkadaşlarıyla geçiriyor. Yorgun olduğu zamanlarda ise uyumaya vakit ayırıyor.
Düşünce yapısı: Dış görünüşüyle değil, yaptığı işle, verdiği emekle anılmak istiyor. "Bence bir insanın işini iyi yapması çok önemli. Bir aile büyüğüm, 'İşini iyi yapan insandan zarar gelmez' der. Bana göre de hayattaki en önemli şeyler; önce iyi insan olmak, sonra işini iyi yapmak. Yaptığım işlerin sevilmesi, geri dönüşlerin güzel olması kendi adıma manevi açıdan beni çok doyuruyor.
Sette nasıl birisi? Sette konsantrasyonunu müzik ile sağlıyor. "Sete geldiğim andan kamera karşısına geçene kadar olan zamanı inanın tarif edemem. Şüphesiz ki işimizin en can alıcı noktalarından biri konsantrasyon. Özellikle dizi temposunda sürekli en üst düzeyde tutmak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekiyor. Ben de tam bu noktada müziğe başvuruyorum. Her şeyden önce hayatımda müziğin yeri çok önemli olduğu için ve müzikten devamlı beslendiğim için dış dünyadan soyutlanmak istediğimde kendimi çok kolay teslim edebildiğim bir alan müzik."
Mutluluk kaynağı: Farklı dönemlerde, farklı insanların hikayelerini anlatan projelerde rol aldığı için kendini çok şanslı hissediyor. "Farklı dünyaların hikayeleri beni daha çok iştahlandırıyor."
İlk sinema filmi: Theron Patterson/ Bahtı Kara
Aşk tanımı: "Aşk öyle bir şey ki, hazırlıksız yakalar en ummadığınız anda, ummadığınız şekilde. Matematiği yok. Kategorize de etmiyorum."
Hayata bakışı: Amacı; ne olursam olsun, mesleğini seven ve mutlu bir adam olmak. Hayatta en çok değer verdiği şey, aile kavramı. "Müzikle ilgileniyordum ama sonra tiyatro başladım ve oyunculuğa yöneldim. Hayatta en çok değer verdiğim şey, aile kavramı ve işim. Ama sadece kan bağım olanları değil yakın çevremi de ailenin içine alıyorum. Birinin kalbini bilerek ve isteyerek asla kırmam ve sahip olduklarım için çok şükreden bir insanım."
İş hayatına bakışı: Popülerlik ve zirve onun için çok anlam taşıyan ifadeler değil. Yakışıklılığı ile değil yeteneği ile anılmak istiyor. "İçinde bulunduğum işin izleyici tarafından sevilmesi elbette çok güzel. İşini çok iyi yapmaya çalışan biri olarak, karşılaştığım ilgi ve sevginin verdiğim emeklerin en güzel karşılığı olduğunu düşünüyorum. Yakışıklılık ve güzellik, göreceli kavramlar ama yetenekli olduğumdan bahsedilmesini beni daha çok mutlu eder. Yetenek nasıl ölçülür "Az-çok'' neye göre belirlenir; bunu ben bilmiyorum. Ama şunu biliyorum ki, ben işimi yapmayı çok seviyorum; daha iyisini yapmak için çok çalışıyorum."
Kariyer planı: Başarılı olmak isteyecek kadar hırslı ancak öyle çok büyük ihtirasları yok. "Herkesin konservatuvardan çıktığı bir sektörde çalışmıyoruz. Mesela ben öyle bir eğitim almadım. Ama çalıştığım amatör tiyatrolarda usta-çırak ilişkisiyle edindiğim bilgi ve tecrübelerle alaylı diye tabir edilebilecek bir konumdayım. O yüzden hepimizin geldiği yerler, yokuşları ve tırmanması gereken dağlar çok farklı. İçimde daha birçok şeyi oynamak isteyen biri var. Oyunculuk böyle bir şey, ne kadar farklı renk denerseniz o kadar zevkli oluyor."
Hobisi: En büyük tutkusu müzik ve şarkı söylemek. "Çok küçük yaşlarda bağlama çalmaya başladım, sonra gitar ve bateri. Hayatımın belli bir döneminde bateri çalarak para da kazandım. Müzik hayatımda hep oldu, olacak ama albüm çıkarmak gibi bir motivasyonum yok. Şarkı söylemeyi seviyorum ama arkadaşlar arasında. Müziği çok önemli bir beslenme aracı olarak kullanıyorum. Kendimle kalmamı sağlıyor. Kendi iç dünyama dönmek istediğim zaman hemen müziğe başvuruyorum, bana çok iyi geliyor."
En sevmediği özelliği? Her şeyi çok ciddiye alıyor olması.
En sevdiği özelliği? Sosyalleşmeyi, iletişim kurmayı çok seviyor, arkadaş canlısı.

TOLGA SARITAŞ TELEVİZYON DİZİLERİ

2024-günümüzTeşkilatAltay YalçındağTRT 1
2022BabaKadir Saruhanlı
2020-2021ArızaAli Rıza AltayShow TV
2019Ferhat ile ŞirinFerhat TaşçıFOX
2017-2019SözÜsteğmen Yavuz KarasuStar TV
2015-2016Güneşin KızlarıAli MertoğluKanal D
2015-2016Büyük Sürgün KafkasyaCemilTRT 1
2014Benim Adım GültepeMuratKanal D
2013-2014Muhteşem YüzyılŞehzade Cihangir
201320 DakikaFerdiStar TV
2013Kayıp ŞehirSelim
2011Öyle Bir Geçer Zaman kiMahir
2010Arka SokaklarDoğanKanal D

[th]
Yıl

[/th][th]
Yapım

[/th][th]
Rol

[/th][th]
Kanal

[/th]

TOLGA SARITAŞ SİNEMA FİLMLERİ

2009Bahtı KaraBerk
2011Kaledeki YalnızlıkFeyyaz
2017Kötü ÇocukMeriç Tuna
2022Yolun Açık OlsunTeğmen Kerim Kerimoğlu

[th]
Yıl

[/th][th]
Film Adı

[/th][th]
Rolü

[/th]

TOLGA SARITAŞ İNTERNET DİZİLERİ

2015Büyük Sürgün KafkasyaCemil
2020Yarım Kalan AşklarOzan

[th]
Yıl

[/th][th]
Dizi Adı

[/th][th]
Rolü

[/th]

TOLGA SARITAŞ ÖDÜLLERİ

2015Ayaklı Gazete ÖdülleriEn İyi Erkek OyuncuKazandı
2015Türkiye Gençlik ÖdülleriEn İyi Erkek OyuncuKazandı
201623. İTÜ EMÖS Başarı ÖdülleriEn İyi Erkek OyuncuKazandı
2016Ankara Hukuk Ceride-i KantarEn İyi Erkek OyuncuKazandı
2016Sabancı Üniversitesi Lacivert ÖdülleriEn İyi Erkek OyuncuKazandı
201744. Pantene Altın Kelebek ÖdülleriEn İyi Erkek OyuncuKazandı
2017Türkiye Gençlik ÖdülleriEn İyi Erkek OyuncuKazandı
2017Akademik Kalite TürkiyeEn İyi Erkek OyuncuKazandı
2017Akademik Kalite TürkiyeEn İyi Genç Erkek OyuncuKazandı
201818. İnternet Medyası Magazin OscarlarıYılın En İyi Dizi OyuncusuKazandı
2018Altın Palmiye ÖdülleriEn İyi Erkek OyuncuKazandı
20182. MüzikOnair ÖdülleriEn İyi Erkek Dizi OyuncusuKazandı
2018Türkiye Gençlik ÖdülleriEn İyi Reklam Filmi (İpana)Kazandı
201914. Kemal Sunal Kültür Sanat ÖdülleriEn İyi Erkek OyuncuKazandı
2019Eğitim Bilimleri OkuluEn İyi Erkek OyuncuKazandı
201911. Effie ÖdülleriBronz Effie (Pepsi Max Simsiyah)Kazandı
2019İstanbul Aydın ÜniversitesiEn İyi Erkek OyuncuKazandı
2022MGD 26. Altın Objektif ÖdülleriEn İyi Drama Erkek OyuncuKazandı

[th]
Yıl

[/th][th]
Ödül Organizasyonu

[/th][th]
Kategori

[/th][th]
Sonuç

[/th]

Tolga Sarıtaş Hakkında Sıkça sorulan Sorular

Kişisel Bilgiler ve Aile Hayatı

Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş, "Güneşin Kızları", "Söz", "Baba" , Teşkilat gibi başarılı projelerle tanınan, Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiş Türk dizi ve sinema oyuncusudur.
Tolga Sarıtaş kaç yaşında? 30 Mayıs 1991 doğumlu olan Tolga Sarıtaş, 2025 yılı itibarıyla 34 yaşındadır.
Tolga Sarıtaş nereli? Aslen Sivaslıdır, ancak İstanbul'da doğup büyümüştür.
Tolga Sarıtaş'ın burcu ne? İkizler burcudur.
Tolga Sarıtaş'ın boyu ve kilosu kaç? Yaklaşık olarak 1.81 metre boyunda ve 75-79 kg aralığındadır.
Tolga Sarıtaş'ın ailesi hakkında neler biliniyor? Annesi, babası ve Gencay ile Berfin adında iki erkek kardeşi vardır. Ailesiyle güçlü bağları olduğu bilinmektedir.
Tolga Sarıtaş evli mi? Evet, Tolga Sarıtaş uzun süredir birlikte olduğu modacı Zeynep Mayruk ile 2024 yazında evlenmiştir.
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk ne zaman ve nerede evlendi? Çift, Haziran 2024'te Çeşme'de gerçekleşen şık bir düğünle dünya evine girmiştir.
Çocukları var mı? Haziran 2025 itibarıyla çiftin çocuğu bulunmamaktadır. Eşi Zeynep Mayruk hamiledir ve bir erkek bebek beklemektedirler.
Tolga Sarıtaş nerede yaşıyor? Eşi Zeynep Mayruk ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır.

Eğitim ve Kariyer Başlangıcı

Tolga Sarıtaş ne mezunu? Hangi okulları bitirdi? Halil Akkant Lisesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk tutkusunun peşinden giderek Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda sahne eğitimi almıştır.
Oyunculuğa ilk adımı nasıl attı? Lise yıllarında ilgi duyduğu tiyatro sahnelerinde kendini geliştirerek oyunculuk kariyerine temel atmıştır.
İlk sinema filmi hangisiydi? Kamera önü kariyerine 2009 yapımı "Bahtı Kara" filminde canlandırdığı Berk karakteriyle başlamıştır.
İlk TV dizisi neydi? Televizyon ekranlarındaki ilk deneyimini 2011 yılında "Sen de Gitme" dizisiyle yaşamıştır.
Hangi enstrümanları çalabiliyor? Müziğe olan yeteneğiyle bilinir; özellikle bateri ve gitar çalmaktadır.

Dizi ve Film Projeleri

Tolga Sarıtaş'ın en unutulmaz projesi hangisidir? "Söz" dizisindeki Üsteğmen Yavuz Karasu (Sarı Komutan) karakteri, kariyerinin zirve noktası ve en çok tanınan rolü olarak kabul edilir. "Güneşin Kızları" dizisindeki Ali Mertoğlu karakteri de popülerliğinde büyük rol oynamıştır.
Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı diziler nelerdir?
Sen de Gitme (2011)
Arka Sokaklar (2012)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (2012)
20 Dakika (2013)
Muhteşem Yüzyıl (2013-2014) – Şehzade Cihangir
Benim Adım Gültepe (2014)
Güneşin Kızları (2015-2016) – Ali Mertoğlu
Büyük Sürgün Kafkasya (2015)
Söz (2017-2019) – Yavuz Karasu
Ferhat ile Şirin (2019) – Ferhat
Arıza (2020-2021) – Ali Rıza Altay
Baba (2022) – Kadir Saruhanlı
Hangi sinema filmlerinde oynadı?
Bahtı Kara (2009)
Kaledeki Yalnızlık (2011)
Kötü Çocuk (2017)
Yolun Açık Olsun (2022) – Yüzbaşı Salih
2024-2025 sezonunda yeni bir projesi var mı? Evet, Tolga Sarıtaş'ın 2025 yılında yayınlanması beklenen yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığı konuşuluyor. Projenin detayları henüz netleşmese de, hayranları tarafından büyük bir merakla beklenmektedir.
Yeni projesi hangi türde olacak? Kulis bilgilerine göre, yeni projesinin yine güçlü bir drama ve aksiyon hikayesi olacağı tahmin ediliyor. Ancak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
En son hangi projede yer aldı? En son ekranlarda "Baba" dizisindeki Kadir Saruhanlı rolüyle ve Netflix'te yayınlanan "Yolun Açık Olsun" filmiyle izleyici karşısına çıkmıştır.
Dijital platformlarda başka bir projesi olacak mı? Başarılı oyuncunun, ulusal kanalların yanı sıra dijital platformlardan gelen teklifleri de değerlendirdiği biliniyor.
"Söz" dizisi için nasıl bir hazırlık süreci geçirdi? Rolünün hakkını verebilmek için emekli özel kuvvetler askerlerinden aylarca süren yoğun bir askeri eğitim (silah kullanımı, yakın dövüş, arazi şartlarında hayatta kalma) almıştır.
"Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki rolünün kariyerine etkisi ne oldu? Şehzade Cihangir rolü, kambur ve hasta bir şehzadeyi canlandırdığı zorlu bir karakterdi. Bu rol, onun oyunculuk yeteneğini geniş kitlelere kanıtlamasını sağlayan ilk büyük çıkışı oldu.

Ödülleri ve Uluslararası Başarıları

Uluslararası bir başarısı var mı? Evet, en büyük uluslararası başarısı, "Söz" dizisindeki performansıyla 2018 yılında 46. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde finale kalmasıdır. Bu, bir Türk oyuncu için oldukça prestijli bir başarıdır.
Türkiye'de aldığı önemli ödüller nelerdir? Kariyeri boyunca birçok ödül kazanmıştır. Bunların en bilinenleri arasında 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde kazandığı "En İyi Erkek Oyuncu" ve yine Altın Kelebek'te aldığı "Yükselen Yıldız" ödülü bulunmaktadır.

Merak Edilen Diğer Konular

Sosyal medya kullanıyor mu? Evet, Instagram'ı oldukça aktif kullanmaktadır. Resmi hesabı @tolgasaritas'tır ve milyonlarca takipçisi bulunmaktadır.
Hobileri ve ilgi alanları neler? Müzik en büyük tutkusudur. Bateri ve gitar çalmaktan keyif alır. Bunun yanı sıra spor yapmak, seyahat etmek ve dostlarıyla vakit geçirmek hobileri arasındadır.
Hangi takımı tutuyor? Bilinen bir Fenerbahçe taraftarıdır.
Askerliğini yaptı mı? Evet, vatani görevini tamamlamıştır.
Göz rengi nedir? Etkileyici mavi gözlere sahiptir.
Saç rengi nedir? Doğal saç rengi kumraldır.
Hayranlarının taktığı bir lakap var mı? "Söz" dizisinden sonra özellikle "Sarı Komutan" lakabıyla anılmaktadır.
Oyunculukta ilham aldığı bir isim var mı? Belirli bir idol belirtmese de, Türk ve dünya sinemasındaki usta isimleri takip ettiği ve onlara saygı duyduğu bilinmektedir.
Hangi markaların reklam yüzü oldu? Kariyeri boyunca Ipana ve Garanti BBVA gibi büyük markalarla başarılı reklam kampanyalarına imza atmıştır.
Sette nasıl biri olarak tanınır? Çalışma arkadaşları tarafından genellikle disiplinli, işine saygılı, enerjisi yüksek ve pozitif bir set arkadaşı olarak tanımlanır.
Hayvansever mi? Evcil hayvanı var mı? Evet, tam bir hayvanseverdir. Özellikle köpeklere olan sevgisi bilinir ve zaman zaman sosyal medyasında bu anları paylaşır.
Hayranlarıyla iletişimi nasıl? Hayranlarına karşı oldukça samimi ve mütevazı bir tavrı vardır. Fırsat buldukça onlarla bir araya gelmeye ve sosyal medya üzerinden etkileşim kurmaya özen gösterir.
Oyunculuktaki en güçlü yönü nedir? Canlandırdığı karakterin duygusunu izleyiciye geçirme becerisi, güçlü dram performansı ve karizmatik duruşu en belirgin özellikleridir.
Unutamadığı bir set anısı nedir? "Söz" dizisinin -20 dereceleri bulan kış aylarındaki dağ çekimlerinin hem çok zorlayıcı hem de unutulmaz anılarla dolu olduğunu sıkça dile getirir.
Şarkı söylemeyi düşünüyor mu? Müziğe olan ilgisine rağmen, profesyonel bir müzik kariyeri planladığına dair bir açıklaması bulunmamaktadır.
Kariyerindeki dönüm noktaları nelerdir?
Muhteşem Yüzyıl:
Yeteneğini kanıtladığı proje.
Güneşin Kızları: Genç kitle tarafından tanınıp sevildiği proje.
Söz: Kariyerinin zirveye ulaştığı ve Emmy adaylığı getiren proje.
Oyunculuk dışında bir yatırımı var mı? Şu an için bilinen bir yatırımı olmayıp, tamamen oyunculuk kariyerine odaklanmış durumdadır.
Eşi Zeynep Mayruk ile nasıl tanıştı? Ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştıkları ve zamanla ilişkilerinin aşka dönüştüğü bilinmektedir.
Düğününde hangi ünlüler vardı? Düğünlerine Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Aybüke Pusat gibi yakın arkadaşları ve sanat dünyasından pek çok ünlü isim katılmıştır.
Oynamaktan en çok keyif aldığı rol türü nedir? Karakterin bir dönüşüm hikayesi olmasını, derinlikli ve katmanlı rolleri oynamayı sevdiğini belirtmiştir.
Tolga Sarıtaş'ın menajeri kimdir? Artistanbul Menajerlik Ajansı ile çalışmaktadır.
Gelecek hedefleri nelerdir? Türkiye'deki başarılı kariyerini sürdürürken, iyi senaryolarla uluslararası projelerde de yer alarak ülkesini temsil etmeyi hedeflediği bilinmektedir.
Tolga Sarıtaş hakkında az bilinen bir detay nedir? Oyunculuktan önce müziğe olan tutkusu o kadar fazlaydı ki, lise yıllarında "Grup Omega" adında bir rock grubunda baterist olarak sahne alıyordu.

Tolga Sarıtaş'ın detaylı biyografisine ve kariyerine dair paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve ilgi çekici. Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 İstanbul doğumlu bir Türk dizi, sinema oyuncusu ve müzisyendir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk kariyerine Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda başlamıştır. Televizyon kariyerine "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisiyle adım atmış ve "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Şehzade Cihangir rolüyle büyük bir çıkış yapmıştır. Ardından "Söz", "Arıza" ve "Baba" gibi projelerde gösterdiği başarılı performanslarla dikkatleri üzerine çekmiştir. Son olarak "Teşkilat" dizisinde Altay karakterine hayat vermiştir.

Tolga Sarıtaş, aynı zamanda müzikle de ilgilenmekte olup gitar ve bateri çalmaktadır. Ailesiyle güçlü bağları olduğu bilinmektedir ve ailesinin Sivaslı kökenli olduğu ancak kendisinin İstanbul'da doğup büyüdüğü belirtilmektedir. Tolga Sarıtaş, amaçlarının iyi bir insan olmak ve işini iyi yapmak olduğunu belirtmiş, kariyerinde birçok ödül kazanarak yeteneğini kanıtlamış çok yönlü bir sanatçı olarak tanınmaktadır.

Tolga Sarıtaş'ın boyu yaklaşık 1.81 metre, kilosu ise 75-79 kg aralığındadır. İkizler burcu olan Sarıtaş'ın göz rengi mavi, saç rengi ise koyu sarıdır. Gencay ve Berfin isminde iki kardeşi vardır. Eşi Zeynep Mayruk Sarıtaş'la evlidir ve bir erkek çocuk beklemektedirler. Tolga Sarıtaş, Instagram'da aktif bir hesaba sahiptir ve ayrıca köpeği de bulunmaktadır.

Çocukluğunda çalışkan, sempatik, mütevazi ve disiplinli bir çocuk olarak tanımlanan Tolga Sarıtaş, müzikle ilgilenme tutkusunu daima korumuş ve oyunculuk kariyerine başlamadan önce amatör tiyatrolarda sahne deneyimleri yaşamıştır. Oyunculuğa olan tutkusu ve yeteneğiyle dikkat çeken Sarıtaş, hem Türk televizyonunda hem de sinemasında önemli projelere imza atmıştır.

Geri
Üst Alt