Son Konular

Tolga Saylan kimdir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Tolga Saylan kimdir?

TOLGA SAYLAN KİMDİR 2005 yılında Yurt İçi Satış Sorumlusu olarak Erkunt ailesine katıldı. Erkunt'ta 15 yıl boyunca, Yurt İçi Satış Müdürü, ardından Genel Müdür Yardımcısı ve son olarak da CEO olarak çalışmalarını sürdürüyor. TARMAKBİR'de Yönetim Kurulu Üyesi. Evli ve 1 çocuk babası.

Erkunt Traktör sahibi kim?

Dünyanın en büyük traktör üreticilerinden Hindistan merkezli Mahindra & Mahindra, yılbaşında Hisarlar'ı alarak girdiği Türkiye pazarında ikinci büyük satın almayı da gerçekleştirdi. Mahindra & Mahindra, en büyük traktör firmalarından Erkunt Traktör'ü satın aldı. Mahindra'nın satış için 76 milyon dolar ödediği öğrenildi.

Zeynep Erkunt kim?

Zeynep Erkunt kim?
Yönetim Kurulu Başkanı @ Erkunt Traktör Sanayii A.Ş. Ankara doğumlu Zeynep ERKUNT ARMAĞAN ilk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Kolejinde tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur.

Erkunt Traktör Genel Müdür?

Erkunt Traktör Genel Müdür?
Tolga SAYLAN – CEO & Genel Müdür – Erkunt Traktor Sanayii A.Ş. LinkedIn.

Zeynep Erkunt Armağan kim?

Erkunt Türk mü?

Erkunt Traktör, 2003 yılında kurulmuş, Ankara'da üretim yapan Türk traktör markasıdır. Marka otomotiv yan sanayii alanında faaliyet gösteren Erkunt Sanayi A.Ş. kuruluşudur.

Zeynep Erkunt Armağan kaç yaşında?

Zeynep Erkunt Armağan kaç yaşında?
Erkunt Traktör'ün Genel Müdürü Zeynep Erkunt Armağan (49), sektöre giriş öyküsüne bu sözlerle başlıyor.

Mümin Erkunt kimdir?

Mümin Erkunt kimdir?
Ankara sanayisinin gelişmesinde önemli katkıları olan Mümin Erkunt, Erkunt Döküm Sanayi Aş. ve Erkunt Traktör'ün kurucusuydu. Erkunt'un cenazesi 14 Eylül 2013 Cumartesi günü Diyanet İşleri Başkanlığı Ahmet Hamdi Akseki Camiinde kılınan öğle namazını müteakip, Gölbaşı mezarlığında toprağa verildi.

Nimet Erkunt kimdir?

Kabataş Erkek Lisesi mezunudur. Sonra da Almanya ve İsviçre'de elektrik mühendisliği okumuştur. Ben Ankara'da doğdum. Erkunt Döküm, yıllardır traktörlere, iş makinelerine, kamyonlara, otobüslere ya da özetle dört tekeri olyan her şeye büyük döküm parçalar üretiyor.

Tolga Saylan, 2005 yılında Erkunt ailesine Yurt İçi Satış Sorumlusu olarak katılmış ve 15 yıl boyunca çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. Şu anda Erkunt Traktör Sanayii A.Ş.'de CEO olarak çalışmaktadır. Ayrıca TARMAKBİR'de de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Erkunt Traktör, Hindistan merkezli Mahindra & Mahindra tarafından satın alınmıştır. Mahindra & Mahindra, Türkiye pazarına giriş yaparak Erkunt Traktör'ün yanı sıra Hisarlar'ı da satın almıştır. Mahindra'nın Erkunt Traktör için ödediği bedel 76 milyon dolar olarak açıklanmıştır.

Zeynep Erkunt Armağan, Erkunt Traktör Sanayii A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ankara doğumlu olan Zeynep Erkunt Armağan, eğitimini TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Erkunt Traktör'ün Genel Müdürü ise Tolga Saylan'dır. LinkedIn profilinde CEO & Genel Müdür olarak görev yapan Tolga Saylan, Erkunt Traktör Sanayii A.Ş.'de çalışmaktadır.

Erkunt Traktör, 2003 yılında kurulmuş olup Ankara'da üretim yapan Türk traktör markasıdır. Erkunt Sanayi A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Mümin Erkunt, Ankara sanayisinin gelişmesinde öncü bir isimdir. Erkunt Döküm Sanayi A.Ş. ve Erkunt Traktör'ün kurucusudur. Merhum Mümin Erkunt, Ankara'da önemli katkılar sağlamış ve Erkunt'un başarılı bir şekilde büyümesini sağlamıştır.

Nimet Erkunt ise Ankara'da doğmuş ve Kabataş Erkek Lisesi mezunu olarak bilinmektedir. Elektrik mühendisliği eğitimine Almanya ve İsviçre'de devam etmiştir. Erkunt Döküm Sanayi A.Ş. bünyesinde döküm parçaların üretiminde önemli rol almıştır.

Tek kart nereden alinir?

Altin Portakal Film Festivali Korteji ne zaman?

1. Konular

1. 1.280.926
  2. Mesajlar

1. 1.678.066
  3. Kullanıcılar

1. 31.723
  4. Son üye

Geri
Üst Alt