Tonguc uye olmak parali mi?

Editör

Yeni Üye
Credits
0

Tonguç üye olmak paralı mı?

Cevap. Tonguç Mağaza web sitesine üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tonguç üyelik nedir?

Tonguç Plus Üyeliği, tongucakademi.com'daki 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıfa ait tüm içeriklere tek bir paket üzerinden 365 gün 7/24 uzaktan eğitim imkanı sağlıyor. Tek yapman gereken eğitimleri izlemek ve çalışmalarına daha motive bir şekilde devam etmek!

Tonguç aslında kim?

Tonguç aslında kim?
Platformun yaratıcıları, aynı zamanda Tonguç'la öğretmenlerine ses veren Talha Doğan ile Mehmet Tuğutlu ve platformun proje koordinatörü Emre Öztemir, Tonguç Akademi'yi anlattı. Tonguç kim? Talha Doğan: Tonguç çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli, karikatürize bir tip.

Tonguç Akademi akıl haritası seti nedir?

Tonguç Akademi akıl haritası seti nedir?
Türkiye'de bir ilk olarak çığır açan Akıl Haritaları, tüm bilmen konuları içerir. Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ,İnkılap, Din ve İngilizce derslerinin yenilenen LGS müfredatına ve kazanımlarına uygun 8. Sınıf 1. Döneminin tüm konularını tek bir posterde bulabilirsin.

Tonguç Akademi ders anlatan kim?

Ücretsiz eğitim platformu Tonguç Akademi'nin öğretmenleri Talha Doğan ve Mehmet Tuğutlu: "Tonguç isimli karakterimizi kullanarak her dersi çok basit anlatıyoruz.

Tonguç gerçekte kimdir?

Köy Enstitüleri'nin kurulup geliştirilmesinde büyük rol oynayan eğitimbilimci. İsmail Hakkı Tonguç, 1893 yılında Bulgaristan'nın Silistre şehrine bağlı bugünkü adı Sokol olan Tatar Atmaca Köyü'nde doğdu. Babası Kırım göçmenlerinden Hacı Velioğlu İdris, annesi ise Dobrucalı bir Türk olan Vesile Hanım'dı.

Tonguç Akademi hocası kim?

Tonguç Akademi hocası kim?
Ücretsiz eğitim platformu Tonguç Akademi'nin öğretmenleri Talha Doğan ve Mehmet Tuğutlu: "Tonguç isimli karakterimizi kullanarak her dersi çok basit anlatıyoruz. Aramızda da Tonguç anladıysa herkes anlar diye espri yapıyoruz"

Tonguç ne anlama gelir?

Tonguç ne anlama gelir?
Erkek çocuklar için kullanılabilen Tonguç isminin tahmin edildiği gibi farklı bir anlamı bulunmamaktadır. Tonguç ismi en büyük çocuk ve baykuş anlamlarına geliyor.

Tonguç Mağaza web sitesine üye olmak tamamen ücretsizdir. Tonguç Plus Üyeliği, tongucakademi.com'daki 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıfa ait tüm içeriklere tek bir paket üzerinden 365 gün 7/24 uzaktan eğitim imkanı sağlıyor. Tek yapman gereken eğitimleri izlemek ve çalışmalarına daha motive bir şekilde devam etmek!

Tonguç'un yaratıcıları Talha Doğan, Mehmet Tuğutlu ve Emre Öztemir'dir. Tonguç, çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli bir karakterdir. Tonguç ile öğretmenlerine ses veren bu platformda öğretmenler Talha Doğan ve Mehmet Tuğutlu'dur.

Tonguç Akademi'nin Akıl Haritaları Seti, Türkiye'de bir ilk olup çığır açan bir eğitim materyalidir. Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap, Din ve İngilizce derslerinin 8. sınıf 1. dönemi için uygun konularını içeren bu set, LGS müfredatına ve kazanımlarına uygun olarak hazırlanmış bir posterdir.

İsmail Hakkı Tonguç, eğitimbilimci ve Köy Enstitüleri'nin kurulup geliştirilmesinde büyük rol oynamış önemli bir isimdir. 1893 yılında Bulgaristan'ın Silistre şehrine bağlı Tatar Atmaca Köyü'nde doğan Tonguç, Türk eğitim sisteminde önemli izler bırakmış bir eğitimcidir.

Tonguç ismi erkek çocuklar için kullanılan bir isim olup farklı anlamlara sahip değildir. Tonguç ismi genellikle en büyük çocuk ve baykuş anlamlarına gelmektedir.

Tercihlerdeki ozel kosullar nedir?

Guzel ve akici konusmak icin ne yapmali?

1. Konular

1. 1.282.210
  2. Mesajlar

1. 1.681.980
  3. Kullanıcılar

1. 32.013
  4. Son üye

Geri
Üst Alt