Son Konular

Tonguc yayinlari kime ait?

Modoratör

New member
Credits
0

Tonguç yayınları kime ait?

Platformun yaratıcıları, aynı zamanda Tonguç'la öğretmenlerine ses veren Talha Doğan ile Mehmet Tuğutlu ve platformun proje koordinatörü Emre Öztemir, Tonguç Akademi'yi anlattı. Tonguç kim? Talha Doğan: Tonguç çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli, karikatürize bir tip.

Tonguç iyi mi?

Tonguç güzel bir kanal, konu anlatımları güzel. Kitapları da çok kaliteli. Hepsini öneririm.

Tonguç nasıl kullanılır?

Tonguç nasıl kullanılır?
tongucakademi.com üzerindeki Üyelik Paketleri sayfasından Aktivasyon Kartım Var kısmına tıklıyoruz. Aktivasyon kartının üzerinde yer alan kod kısmını madeni para ile hafifçe kazıyoruz. Çıkan kodu aralarına tire "-" gelecek şekilde ilgili alana yazıp üyeliğimizi başlatıyoruz.

Tonguc nereli?

Tonguc nereli?
İsmail Hakkı Tonguç, bugünkü Bulgaristan'ın Silistre iline bağlı Totrakan ilçesinin bugünkü adı Sokol olan Tatar Atmaca köyünde 1893 yılında dünyaya geldi. Babası Kırım göçmenlerinden Hacı Velioğlu İdris, annesi ise Dobrucalı bir Türk olan Vesile Hanım'dır.

Tonguç akademi ne demek?

öğrencilere yönelik faydalı bilgileri hızlı ve pratik bir şekilde anlatan youtube kanalı. keşke daha önce fark etseydim. daha çok lise öğrencilerine yönelik ders anlatımları bulunan youtube kanalı.

Hocalara geldik ne demek?

müthiş hizmet veren youtube kanalı. matematik konu anlatım ve soru çözüm videolarıyla başlamışlardır. şuan tüm sayısal derslerde paylaşım yapıyorlar. ayrıca her salı youtube üzerinden canlı yayın yapıyorlar. üniversite sınavına hazırlanan gençler için bulunmaz bir nimet.

Tonguç Teps ücretli mi?

Tonguç Teps ücretli mi?
TATS tamamen ücretsiz bir uygulamadır. TATS uygulamasını ücretsiz indirip yeni bir üyelik açmanız gerekir.

Tonguç a ne oldu?

Tonguç a ne oldu?
Bir süredir Almanya'da hastalığı için tedavi görmekte olan İsmail Hakkı Tonguç, 24 Haziran 1960'ta yaşama gözlerini yumdu. Cenazesi Ankara Cebeci Mezarlığı'na defnedildi. Arkasından hakkında birçok kitap yazıldı ve adını taşıyan okullar açıldı.

Tonguç un ofisi nerede?

Tonguç Akademi
Ticari Unvanı | Tonguç Akademi Eğitim ve Teknoloji Hiz. Tic. Ltd. Şti.
Kuruluş Tarihi | 2015
Temsilci | Talha Bahattin Doğan
İletişim | Adres: Yeşilce Mah. Emirşah Sok. No:11 Kağıthane-İstanbul Tel: 0212 324 90 62 E-mail:[email protected]Web: www.tongucakademi.com

Talha Doğan Tonguç mu?

Basit ve eğlenceli ders videolarının paylaşıldığı Tonguç Akademi için eğitim kategorisinde özgün formatıyla alanındaki en başarılı kanal diyebiliriz. Yaratıcıları, aynı zamanda Tonguç'la öğretmenlerine ses veren Talha Doğan ile Mehmet Tuğutlu 2002 yılında Boğaziçi Üniversitesinden mezun olan iki arkadaş.

Tonguç Akademi hangi sınıflar için?

Tonguç Akademi hangi sınıflar için?
EĞİTİM ÇÖZÜMLERİMİZ. Güncel MEB müfredatına uygun olarak hazırladığımız eğitimler ve sorular 3. sınıftan 11. sınıfa kadar tüm seviyedeki öğrencilerin dersleri öğrenme, tekrar ve pekiştirme ihtiyaçlarını karşılayacak şekildedir.

Tonguç Yayınları, Tonguç Akademi adıyla bilinen eğitim platformuna sahip olan şirket Tonguç Akademi Eğitim ve Teknoloji Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi tarafından işletilmektedir. Şirketin kuruluş tarihi 2015 yılıdır. Tonguç Akademi'nin temsilcisi Talha Bahattin Doğan'dır ve iletişim bilgileri şu şekildedir:
Adres: Yeşilce Mahallesi, Emirşah Sokak No:11 Kağıthane-İstanbul
Telefon: 0212 324 90 62
E-posta: [email protected]
Web sitesi: www.tongucakademi.com

Talha Doğan ve Mehmet Tuğutlu, Tonguç Akademi'nin yaratıcıları arasında yer almaktadır. Talha Doğan, Tonguç ile öğretmenlerin sesi haline gelmiş, eğitim videolarıyla öğrencilere faydalı bilgiler sunan bir isimdir. Tonguç'un eğitim videosu formatı özgün ve eğlenceli bir şekilde alanında başarılı bir kanal olarak tanımlanmaktadır.

Tonguç Akademi'nin hedef kitlesi genellikle ilkokuldan liseye kadar tüm seviyedeki öğrencilerdir. Platform, Güncel Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanan eğitimler ve sorularla öğrencilerin dersleri öğrenme, tekrar etme ve pekiştirme ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Tonguç Akademi'nin eğitim çözümleri 3. sınıftan 11. sınıfa kadar olan seviyeleri kapsamaktadır.

İsmail Hakkı Tonguç ise Türk eğitimci ve yazardır. 1893 yılında bugünkü Bulgaristan topraklarında doğmuştur. Tonguç, eğitim sektöründe önemli bir yere sahip olup, adını taşıyan okulların açılmasına da vesile olmuştur. 1960 yılında Almanya'da tedavi gördüğü sırada hayata veda etmiştir.

Four Seasons Turkiye kimin?

EasyAntiCheat guvenilir mi?

1. Konular

1. 1.261.150
  2. Mesajlar

1. 1.658.697
  3. Kullanıcılar

1. 31.216
  4. Son üye

Geri
Üst Alt