Modoratör
Efsanevi Üye
Tonya Harding şimdi ne yapıyor?
Mahkeme tarafından 160 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Onun için asıl kötü haber, ABD Artistik Patinaj Federasyonu'ndan geldi: 1994 Ulusal Şampiyonluğu elinden alınmıştı ve çok sevdiği sporundan ömür boyu men edildi. Tonya için her şey bitmişti.
Ben Tonya filmi gerçek mi?
Ben Tonya filmi gerçek mi?
Okuma Süresi: 2 dak. Steven Rogers'ın yazdığı, Craig Gillespie'nin yönettiği ve Margot Robbie'nin harika oyunculuğu ile taçlandırdığı 2017 çıkışlı bu film, Amrikan artistik buz patencisi Tonya Harding'in hayatını anlatmaktadır.
Ben Tonya kaç yaş üstü?
Ben Tonya kaç yaş üstü?
15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Cinsellik unsurları içerir. Şiddet ve korku unsurları içerir.
Ben Tonya kaç saat?
2 saatBen, Tonya / Süre
Tonya Harding kaç yaşında?
Tonya Harding kaç yaşında?
51 yaşında (12 Kasım 1970)Tonya Harding / Yaş
I Tonya kim?
I Tonya kim?
Margot Robbie, 'I, Tonya' filminde canlandırdığı Tonya Harding rolüyle, dün açıklanan 2018 Altın Küre Ödülleri'nin komedi/müzikal dalındaki, 'En İyi Kadın Oyuncu' adayları arasında yerini aldı. Birçok tahmine göre Robbie, daha şimdiden Oscar adaylığını bile garantilemişti bu rolle.
3lu Axel ne demek?
Öne doğru yapılan bir atlayıştır ve bu sebeple geriye doğru kayarak çıkmak için diğer atlayışlardan farklı olarak 1/2 tur fazla dönülür. Örneğin ikili axel'da 2 1/2 tur, üçlü axel'da 3 1/2 tur dönülür. Şu ana kadar hiçbir patenci bir yarışmada dörtlü axel atmamıştır.
Lutz nasıl yapılır?
Lutz nasıl yapılır?
Lutz, seyirciler tarafından anlaşılması en kolay jumptır. Uzun bir mesafe üzerinde geriye doğru kayıldıktan sonra yine geriye doğru sıçranarak yapılan bir atlayıştır. Patenci, sol ayak üzerinde geriye doğru kayarken sağ ayağını buza vurarak kuvvet alır ve havaya sıçrar.
Buz pateninde 4 lü atlayış nedir?
Buz pateninde 4 lü atlayış nedir?
Toeloop, dünyada ilk kez dörtlü olarak yapılan atlayışın adıdır. Dörtlü toeloop, ilk kez Kanadalı patenci Kurt Browning tarafından 1988 Dünya Şampiyonası yarışmalarında yapılmıştır. Kanadalı Elvis Stojko, ilk dörtlü toeloop/ikili toeloop kombinasyonunu 1991 Dünya Şampiyonasında yapmıştır.
Üçlü Axel neden zor?
Üçlü axel da, havada 3,5 tur dönülmesi sebebiyle dörtlü atlayış olarak görülür ve yapılması en zor olan atlayıştır.
Kamila Valieva kaçıncı oldu?
Kamila Valieva kaçıncı oldu?
Olimpiyatlar: Dopingle anılan 15 yaşındaki Rus patenci Valieva, 2 kez düşüp altın madalyayı kaçırdı Olimpiyatlar öncesindeki bir yarışmada doping yaptığı tespit edilen ancak yarışmaya devam etmesine karar verilen genç Rus patenci Kamila Valieva altın madalya için favori gösterildiği yarışmayı dördüncü tamamladı.
Axel ne demek Buz Pateni?
Axel ne demek Buz Pateni?
Axel, artistik buz pateninde bulunan bir atlayış. İlk kez 1882'de Norveçli buz patenci Axel Paulsen tarafından atılmıştır ve ismi buradan gelmektedir. Axel atlayışı yapısı sebebiyle ekstra yarım tur dönmeyi gerektirir.
Valieva ne oldu?
2021 Aralık'ta verdiği numunede yasaklı maddeye rastlandı Uluslararası Test Ajansı (ITA) 11 Şubat'ta yaptığı açıklamada, Valieva'nın 25 Aralık 2021'de Saint Petersburg şehrinde düzenlenen Rusya Artistik Buz Pateni Şampiyonası sırasında alınan numunesinde doping tespit edildiğini açıkladı.