Tonya Harding suçlu mu?
Olimpiyatların sonunda ise, Tonya Harding'in hayatını alt üst edecek bilgi gün ışığına çıktı! Harding'in eski eşi Jeff Gillooly ve koruması Shawn Eckhardt, Nancy Kerrigan'ı düzenledikleri saldırı sebebiyle hapse girerken, bu saldırıdan haberi olduğu iddia edilen Tonya Harding de suçlu bulundu.
Buz patenci Tonya kimdir?
Amerikan rüyası yaşam kalıplarının dışındaki bir banliyöde dünyaya gelen ve pek çok önyargıya rağmen Amerika Şampiyonu olan Tonya Harding (Margot Robbie), kendi jenerasyonunun en yetenekli buz patencilerinden biri olarak üçlü Axel hareketini yapabilen tek Amerikalı kadın sporcudur.
Ben Tonya gerçek hikaye mi?
Ben Tonya gerçek hikaye mi?
Steven Rogers'ın yazdığı, Craig Gillespie'nin yönettiği ve Margot Robbie'nin harika oyunculuğu ile taçlandırdığı 2017 çıkışlı bu film, Amrikan artistik buz patencisi Tonya Harding'in hayatını anlatmaktadır.
Tonya Harding e ne oldu?
nancy kerrigan'ın dizine demir sopayla vurulması olayından dolayı 3 yıl men,500 saatlik kamu hizmeti cezası ve 160.000 $ tazminata mahkum olmuştur.
I Tonya kaç yaş üstü?
15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Cinsellik unsurları içerir. Şiddet ve korku unsurları içerir.
Tonya Harding kaç yaşında?
Tonya Harding kaç yaşında?
51 yaşında (12 Kasım 1970)Tonya Harding/Yaş
I Tonya kac yas ustu?
Ben Tonya kaç saat?
2 saatBen, Tonya/Süre
I Tonya kaç saat?
I Tonya kaç saat?
I Tonya ne anlatıyor?
Her ne kadar I, Tonya'nın ana hikayesi 1994 olimpiyatlarında dünyayı şoke eden, Tonya Harding'in paten yarışmasındaki rakibi Nancy Kerrigan'ın başına gelen "hadise"ye odaklansa da, film aslında bundan çok daha fazlasını içeriyor. Bu film aslında Tonya Harding'in hayat öyküsünü anlatıyor.
Tonya nın neyi meşhur?
Tonya Neyi Meşhur? Trabzon Tonya'nın meşhur yöresel lezzetleri de bulunur. Trabzon'a ait kuymak bu lezzetlerden biridir. Derebalığı sevenler de burada alabalık lezzetlerini deneyimleyebilirler.
Ben Tonya kaç dakika?
Ben Tonya kaç dakika?