Modoratör
Efsanevi Üye
Tostun üzerine ne sürülür?
diyetin amına koyim deyin üzerine ve altına bol bol margarin yağı sürün. böylece tost yanmadan uzun süre makinada kalacak, içindeki kaşar ya da beyaz peynir nefis bir kıvama ulaşacak, mükemmelen eriyecektir.
Tost neye yarar?
Tost neye yarar?
Midemiz 'acıktım' sinyali verince aklımıza ilk gelen yiyecek tost olur. Genellikle de kaçırdığımız öğünü telafi etmek için başvurduğumuz yiyecektir. İki dilim ekmek arasına sıkışan bu lezzetli yiyecek, yaratıcılığa açıktır. Önemli olan, o iki dilimin arasına koyacağınız malzemelerin uyumunu sağlayabilmektir.
Tostun dışına ne sürülür?
Tostun dışına ne sürülür?
İsteyen iki dilim ekmek bir dilim peynirle yetinir, isteyen salçayla, ketçapla, kekikle, sucukla destekler.
Tostu sıcak tutmak için ne yapmalıyız?
- hakan bayezit. Hazırladığım tostumu Koroplast Alüminyum Folyo'ya sarıyorum. Koroplast Alüminyum Folyo'ya sarıyorum. Yarım saat boyunca aynı sıcaklığını koruyor.
- nesrin öztürk. Çocukların beslenmelerine tost yapıp Koroplast Alüminyum Folyo'yla sarıyorum, böylece sıcak kalıyor. 6 yıl önce.
Tost faydalı mı?
Tost faydalı mı?
Büfeden hızlıca alıp atıştırdığımız tost ortalama 300-325 kalori içeriyor. Bunun yaklaşık 9 gramı ise direk yağdan geliyor. Protein ve karbonhidratı aynı anda içermesi pozitif bir yönü olsa da daha sağlıklı seçimler yapmak mümkün.
Profesyonel tost nasıl yapılır?
Profesyonel tost nasıl yapılır?
Kestiğiniz ekmeği, tost makinesinin içine, iç kısımları tost makinesinin ızgaralarına bakacak şekilde, sırt sırta yerleştirin. Tost makinesinin kapağını kapatıp, ekmekleri 10-15 saniye kadar ısıtın. Ardından ısınan tost ekmeğin üzerine ince ince kestiğiniz sucuk dilimlerini güzelce dizin.
Tost yaparken yağ kullanılır mı?
ekmeğin içine sucuklar üstüne de kaşarlar dizilir ve tost basılır. ön arka yüzüne yağ (tercihen margarin)sürülür.
En iyi kaşarlı tost nasıl yapılır?
En iyi kaşarlı tost nasıl yapılır?
İkişer tost ekmeğinin üzerine ikişet kaşar peyniri dilimini ve dörder sucuğu yerleştirin ve üstlerini kalan ekmeklerle kapatın. Önceden ısıtmaya başladığınız tost makinesine yerleştirin. Pişerken üzerine tereyağı sürün ve domatesle servis edin. İşte bu kadar kolay.
Okul kantininde tost nasıl yapılır?
Okul kantininde tost nasıl yapılır?
Yapılışı ; – Tost makinanızı ısıtın. – Ekmeklerinizi tezgaha açın ve içlerine sucuk ve koyuyorsanız salam dizin. – Ekmekleri açık olarak tost makinasına koyun ve ekmeklerle şarküteri ürünlerini bir ısıtın.
Yumurtali karisik tost nasil yapilir?
Ekmeği ortadan bülüyoruz, alt kısmını pişirdiğimiz yumurtanın üzerine kapatıyoruz yumurta ekmeğimize yapışmış oluyor. Eğer sucuk koyacak isek sucukları yumurtalı ekmeğimizin üzerine dizip makinamızı bastırıyoruz ki pişsin. Domates ve kaşarı ekleyip ekmeğimizin üstünü diğer ekmek parçasıyla kapatıyoruz.