Modoratör
Yeni Üye
TPO çatı nedir?
Atmosfer koşullarına ve güneş ışınlarına dayanıklı, donatılı, sıcak hava kaynağı ile birleştirilen, termoplastik poliolefin esaslı su yalıtım membranıdır. Sıcak hava kaynağı ile birleştirilen TPO membranlar zorlu hava koşullarına ve güneş ışınlarına maruz kalan tüm çatılarda su yalıtımı sağlamak için tasarlanmıştır.
TPO malzeme nedir?
TPO, termoplastik poliolefin esaslı bir karışım olup, atmosfer koşullarına, güneş ışınlarına (UV), bitki köklerine dayanımlı, yüksek yırtılma, delinme ve aşınma direnci sayesinde uzun hizmet ömrü sunan yeni bir teknolojik üründür.
Multiplan nedir?
Multiplan nedir?
PIR Isı Yalıtım Levhası MULTIBOARD; PIR iki ana bileşenin reaksiyonu sonucu ve yardımcı malzemelerin katkısıyla üretilen termal iletkenliği oldulça yüksek olan bir yapı malzemesidir.
Anti TPO yüksekliği ne anlama gelir?
Anti TPO yüksekliği ne anlama gelir?
Anti Tiroglobulin ve Anti TPO antikorlarının yüksek olması tiroid hastalığının işareti olarak kabul ediliyor. Bu antikorlar en çok otoimmün hastalığı olan Haşhimoto hastalığında yükseliyorlar. Bu hastalık troid bezi yetmezliğine neden oluyor.
TPO nedir inşaat?
TPO, termoplastik poliolefin hammaddesinden üretilmiş ve sıcak hava kaynakları ile dikiş yapılarak uygulanan teknolojik su yalıtımı örtüsüdür. 80'li yıllarda geliştirilen bu teknoloji şuanda çatı ve su yalıtımı sektöründe en hızlı büyüyen membrandır.
Membran malzemesi nedir?
Su yalıtımı için kullanılan membranlar 10 metre uzunluğunda 1 metre genişliğinde rulo şeklinde olan malzemelerdir. Tamamı ile bünyesinde zift ve asfalt yer alıyor. Membran içerisinde zift ve asfaltı bir arada tutan etken ise keçedir.
PVC membran nerelerde kullanılır?
PVC membran nerelerde kullanılır?
PVC MEMBRAN
- Kapı ve pencere profillerinin yapılmasında,
- Vinil cephe kaplamalarında,
- Her türlü boru ve tesisat ürünlerinde,
- Elektrik kablolarında,
- Gıda ve eczacılık alanlarında,
- Atık su boruları ile su yalıtım uygulamalarında,