Son Konular

Trabzonspor, Wagner Pina Transferini Açıkladı!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.458
white.jpg

Trabzonspor Kulübü, Wagner Fabricio Cardoso de Pina'nın transferini duyurmak için özel bir video paylaştı. Bordo-mavili kulübün resmi sosyal medya hesabından yayınlanan klipte Pina, Trabzonspor formasıyla kendini tanıttı ve taraftarlara seslendi.

Video, kısa sürede Trabzonspor taraftarlarından büyük ilgi gördü ve heyecan yarattı. Pina, "Merhaba Trabzonspor taraftarları, burada olmaktan çok mutluyum. Trabzonspor benim için en mükemmel tercihti çünkü Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden biri. Uzun bir tarihe sahip olmaları da beni etkiledi. Bu kulüp için sahada olacak olmanın heyecanı beni mutlu ediyor. Sizlerle birlikte bu keyfi yaşamak için sabırsızlanıyorum. Her zaman Trabzon ruhunu hissedeceğim" şeklinde konuştu.

Siirt'te Otomobil İnekle Çarpıştı: 3 Kişi Yaralandı

Bursa'da Yangın Faciası: Cansız Bir Ceset Keşfedildi

Benzer Konular

Trabzonspor, Estoril Praia takımında forma giyen genç yetenek Wagner Pina'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu yakın zamanda Trabzon'a gelecek. Bordo-mavili ekip, Portekiz'in Estoril Praia kulübünde oynayan Wagner Pina'nın transferi için kulüp ve futbolcu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Trabzonspor, Portekiz ekibi Estoril'den transfer edilen sağ bek Wagner Pina ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavili ekip, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamayla transfer detaylarını duyurdu. Estoril Praia Kulübü ile yapılan anlaşmaya göre, Wagner Fabricio Cardoso de Pina'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Trabzonspor Kulübü, genç yetenek Wagner Fabricio Cardoso de Pina ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Estoril Praia Kulübü ile anlaşma sağlanarak 22 yaşındaki sağ bek Wagner Fabricio Cardoso de Pina'nın transferinin gerçekleştiği duyuruldu. Anlaşma gereği Estoril...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Trabzonspor, transferini NFC teknolojisi ile duyurduğu Wagner Pina'yı İstanbul'a getirdi. Yeşil Burun Adalı futbolcu, İstanbul Havalimanı'nda bordo-mavili kulübün temsilcileri tarafından karşılandı. Geçen sezon Estoril formasıyla 30 lig maçında görev alan ve 2 gol atan 22 yaşındaki sağ kanat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Trabzonspor, 2025-2026 sezonuna bomba bir transferle başlıyor! Yeşil Burun Adaları kökenli genç sağ bek Wagner Pina, Portekiz ekibi Estoril'den transfer edildi. Geçtiğimiz sezon Estoril formasıyla 30 maçta mücadele eden genç yıldız, 2 gol atıp 4 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.280.958
  2. Mesajlar

1. 1.678.194
  3. Kullanıcılar

1. 31.728
  4. Son üye

Geri