haberci
Efsanevi Üye

Trabzonspor, Estoril Praia takımında forma giyen genç yetenek Wagner Pina'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu yakın zamanda Trabzon'a gelecek.
Bordo-mavili ekip, Portekiz'in Estoril Praia kulübünde oynayan Wagner Pina'nın transferi için kulüp ve futbolcu ile anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Wagner Pina'nın Trabzonspor'a kesin transferi için Estoril Praia Kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır" denildi.
Transferin duyurulmasının hemen ardından Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesabından genç oyuncunun taraftarlara yönelik mesajı paylaşıldı. Pina, "Trabzonspor'a hoş geldin! Neler hissediyorsun?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:
"Merhaba Trabzonspor taraftarları. Burada olmaktan çok mutluyum ve bu büyük kulübün bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum. Trabzonspor, benim için en doğru seçimdi çünkü Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri. Aynı zamanda çok köklü bir geçmişe sahip. Burada harika zamanlar geçireceğime inanıyorum. Bu kulüp için sahada olmak beni heyecanlandırıyor ve her anın tadını çıkaracağım. Bu heyecanı birlikte yaşayalım." Pina, mesajının sonunda taraftarlara "Bize Her Yer Trabzon" diyerek selam gönderdi.
Wagner Pina'nın yakın zamanda Trabzon'a gelmesi, sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.